Tom Schamp: Mindenre képes szótár

Belelapoztunk a díjnyertes belga illusztrátor, Tom Schamp gyönyörű böngészőjébe. Ez az egyik legimpozánsabb böngésző, ami jelenleg a könyvesboltokban kapható. A Mindenre képes szótár szó szerint szinte mindent tartalmaz a nagyvilágból. A szerzője szerint ami itt nem található, az valószínű nincs is. Szerethető figurák, részlet gazdag illusztráció, a szerzőtől megszokott szuper stílusban. Imádjuk. Nézd bele lapozónkba és meglátod, miért!

 

Mindenre képes szótár

 

Szerző, illusztrátor: Tom Schamp

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2017)

ISBN: 978-963-437-035-2

Korosztály: 3+

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Melyik a világ legnagyobb (és legviccesebb) böngészője? Tom Schamp szerint éppen ez, amit a kezedben tartasz! A flamand illusztrátor a Mindenre képes szótárba mindent belerajzolt, így az a tevékenység, természeti jelenség, tárgy vagy élőlény, amelyet nem találsz meg benne, valószínűleg nem is létezik. Lapjain tematikus csoportokban jelennek meg az otthoni és kerti kellékek, a szárazföldi és vízi állatok, az egzotikus növények, ételek és italok, öltözékek, évszakok, sportok és művészetek – csak győzzünk mindent megtalálni! Mert ez a böngésző tényleg mindenre képes, arra is, hogy játszva tanítson.

Ajánljuk továbbá a legjobb óvodás böngészőkről szóló összeállításunkat. Ha pedig hasonlóan gyönyörű képes könyvet keresel, lapozz bele a Méhek c. albumba is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató