Piotr Socha: Méhek

Aki az utóbbi időben könyvesboltban járt, aligha kerülte el a figyelmét a neves lengyel illusztrátor, Piotr Socha: Méhek című óriási képes albuma. Mi sem tudtunk neki ellenállni, így hát belelapoztunk ebbe a káprázatos képeskönyvbe. Igényes kivitelezés, gyönyörű illusztrációk és rengeteg érdekes információ várt minket. Íme egy ízelítő!

Méhek

 

Szerző, illusztrátor: Piotr Socha

Kiadó: Manó Könyvek (2018)

ISBN: 978-963-403-484-1

Korosztály: 6-12

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Alig akad olyan gyerek, aki ne szeretné a mézet. De azt már bizonyára kevesebben tudják, hogyan készül ez a finom csemege. Piotr Socha lengyel illusztrátor nagyszerű könyvét végiglapozva bepillanthatunk a méhek titokzatos életébe: megtudhatjuk, mióta léteznek, hogyan építenek kaptárt, miért lejtenek táncot egymás előtt, hogyan gyűjtenek virágport és miként lesz ebből később méz. Megismerhetjük a méhész munkáját, a különböző mézfajtákat, sőt, az is kiderül, milyen gyógymódok léteznek – a fokhagymától kezdve a fogkrémig – a méhszúrás okozta fájdalom enyhítésére.

Ha szereted a színes albumokat, netán Star Wars rajongó is lennél, olvasd el ezt a cikkünket is, ahol biztosan találsz kedvedre valót.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.