Sabine Cuno: Fújd meg!

Az Első interaktív könyvem, egy rendhagyó lapozósorozat, amely játékosan hívja interakcióba kicsi olvasót. A Fújd meg! mesekönyv arra kéri a gyerekeket, hogy segítsenek a bajbajutott állatokon. Csikizzék meg a szomorú kisrókát, vakarják meg a sün fájós pocakját, vagy fújjanak rá a pórul járt mókus lábára. Kedves, és szépen illusztrált lapozó, nézd meg közelebbről!

 

Fújd meg!

 

Szerző: Sabine Cuno

Illusztrátor: Gabriele Dal Lago

Kiadó: Scolar Kiadó (2018)

ISBN: 978-963-244-890-9

Korosztály: 1-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Jaj, a kis mókus megütötte a lábát. Rá tudsz fújni? És meg tudod csikizni a kis rókát, hogy visszatérjen a jókedve? Egy mókás interaktív könyv, amelynek lapozgatása közben a gyerekek segíthetnek az állatokon.

Hasonló babalapozókért kattints a legjobb interaktív lapozókról szóló bejegyzésünkre. Ajánljuk továbbá a legkedveltebb verses-mesés lapozókról írt összeállításunkat is. Nézd meg az Első ablakos könyvem járművekről és állatokról szóló részét, vagy lapozz bele Julia Donaldson-Axel Scheffler szerzőpárostól Az öt csúfságba, vagy A majom mamájába is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató