Richard Scarry: Karácsonyi kalandok Tesz-vesz városban

Richard Scarry legújabb könyvében Tesz-vesz város lakói ezúttal az ünnepekre készülődnek. A Karácsonyi kalandok Tesz-vesz városban már kapható a könyvesboltokban, itt megnézheted, hogy milyen!

 

Karácsonyi kalandok Tesz-vesz városban

 

Szerző, illusztrátor: Richard Scarry

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó (2018)

ISBN: 978-963-415-826-4

Korosztály: 3+

 

 

 

Karácsony közeledtével Tesz-Vesz város lakói ünnepi hangulatba és – szokásukhoz híven – kacifántos helyzetekbe kerülnek. Vajon mit keres Cicó, Cicus és Hatalmas Hilda Egon hernyótalpas almamobiljával az erdőben? Milyen meglepetést kap betegeitől Villám, a háziorvos? És ki hárítja el az üzemzavart a Mikulás műhelyében?A behavazott városkában játszódó kalandok mellett egy fordulatos társasjáték, két kottával közölt karácsonyi dal, sőt az illatalma elkészítési módja is helyet kapott ebben a különleges Tesz-Vesz-kötetben

Ha ünnepi témájú mesekönyveket keresel, kattints ide és nézd meg, melyek a legújabb mesekönyvek. Óvodásoknak ajánljuk továbbá a legjobb ovis mesesorozatokról szóló kétrészes cikkünket, amelyeket ide és ide kattintva tudod elolvasni. A legkedveltebb óvodás mesekönyveket ebben a cikkünkben találod, ha pedig klasszikus mesekönyveket keresel, olvass bele ebbe a cikkünkbe.

Ha tetszett a bejegyzés, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le a legújabb toplistás gyerekkönyvekről!