Harcos Bálint: Szofi átváltozik

Nemrég jelent meg Harcos Bálint népszerű óvodás mesesorozatának legújabb kötete, a Szofi átváltozik. Belelapoztunk a gyönyörűen illusztrált könyvbe és imádjuk. Mutatjuk, miért!

 

Szofi átváltozik

Szerző: Harcos Bálint

Illusztrátor: Cristina Quiles

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-346-2

Korosztály: 2-5

 

A Szofi-mesesorozat bekerült a Foxbooks toplistájába, a legjobb óvodás magyar mesesorozatok közé, olvasd el, mit írtunk róla!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Szofi vásárolni megy Mamával egy nagy áruházba. Mennyi csillogós ruha és mennyi tükör! Jól lehet itt átváltozósat játszani, főleg egy új baráttal… Szofi és Tomi elszaladnak, és a boltban egyszer csak megjelenik két bohóc. Aztán egy fa és egy bokor. Majd két oroszlán. Végül egy hatalmas dínó! Ajjaj, mi történik itt? Ugye, ti is szeretnétek, hogy egy egész áruház a tiétek legyen? Hát még Szofi! Gyertek, lessetek be Szofi titkos ruhatárába!

A sorozatban még megjelent: Szofi tüsszent, Szofi varázsol, Szofi és a Mikulás, Szofi varázsol, Szofi lufija, Szofi a vidámparkban, Szofi bújócskázik

Ha a népszerű mesesorozatokon kívül további szuper ovis olvasnivalóra vágysz, kattints ide a TOP 7 legkedveltebb ovis mesekönyvért. Ami pedig garantált kedvenc lesz, az a Pettson és Findusz-mesék, valamint a J.M. Strid népszerű mesekönyvei, a Hihetetlen történet az óriáskörtéről, és a Mimbo Jimbo és a hosszú tél. Kicsit kisebbeknek pedig Axel Scheffler lapozóit ajánljuk.