Zseblámpával – Az emberi testben

Fedezd fel a titkokat!

A felfedezés új, izgalmas élményét kínálják a legújabb interaktív slágerek, a „zseblámpás“ könyvek a gyerekeknek. Ezek az elmés és ötletes albumok az olvasók kíváncsiságára építenek, ahol az izgalmasan összeválogatott témakörök mellett a különböző kreatív megoldások is inspirálhatják őket. Felkészültél? Fedezd fel a titkokat zseblámpával az emberi testben!

Zseblámpával – Az emberi testben

 

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2021)

ISBN: 978-963-483-158-7

Korosztály: 6-10

 

 

 

 

A Zseblámpával – Az emberi testben egy izgalmas interaktív ismeretterjesztő kötet, ahol a látványnak és a felfedezés örömének dukál a főszerep. Az élményhez egy „zseblámpás“ megoldás segíti hozzá a gyerekeket, amivel az emberi test rejtelmeit most teljesen új szemszögből vizsgálhatják meg. Mennyi rendkívüli tényre fény derülhet!

A Zseblámpával – Az emberi testben számos izgalmas felfedezni valót tartogat a gyerekeknek. A Testünk belülről részben például részletesen szemügyre vehetik a főbb szerveinket (szívünk, májunk, tüdőnk stb.) és azok funkcióit is. De a könyv szintúgy kiemelten foglalkozik az izmainkkal, a csontjainkkal, az emésztő- és a kiválasztórendszerünkkel is. Minden oldalra bőven jut az érdekességekből: a könyv rávilágít a különböző látnivalókra, apró részletekre, és hogy mi mindent érdemes azon a képen megszemlélniük a gyerekkenek. Ezek mellett különböző játékos feladványok is várják őket.

Kalandozz az emberi testben!

Ebben az albumban a szemlélődés az elsődleges, itt a mélyebb ismereteket kiegészítve a hatásos látvány és a kreatív zseblámpás megoldás viszi a prímet. A gyerekekre izgalmas felfedezések várnak a könyvben, ahol nemcsak megtanulhatják, de végre el is képzelhetik az iskolában hallottakat, vagy ami behatóbban érdekli őket.

A KIADÓ SZINOPSZISA

Szuper időtöltés a felfedezés! Használd a kötethez a mellékelt karton zseblámpát, és fedezd fel az emberi test titkait! Mintha röntgennel világítanád át a tested, úgy tárul fel a könyvben az emésztőrendszer, a csontok, az izmok, a létfontosságú szervek. Vedd a kezedbe a lámpát és indulj egy csodálatos utazásra!

A Zseblámpával-sorozatban elérhető még: A tenger alatt

Ajánljuk továbbá az Aina Bestard: Mit rejt az emberi test?, valamint az Egyszer volt… Az emberi test titkainak enciklopédiája című ismeretterjesztő albumot is.

Érdekelhet még: Susan Schädlich: A baktériumok és a vírusok világa, Vibók Ildi: A szupercsapat – Mire jó az oltás?

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!