Caz Buckingham – Andrea Pinnington: Ismerd meg a dinók hangját!

Tapasztald meg a kiterjesztett valóság (AR) élményét!

Újabb izgalmas kötettel jelentkezett a népszerű Ismerd meg az állatok hangját! ismeretterjesztő könyvsorozat. A Cuz Buckingham-Andrea Pennington szerzőpáros ezúttal a letűnt korok uralkodói, az őslények hangját próbálja megigézni a gyerekeknek, miközben rémséges kedvenceiket 3D-s formában is megszemlélhetik a könyvben. Jöhet az időutazás?

Ismerd meg a dinók hangját!

 

Szerzők: Caz Buckingham – Andrea Pinnington:

Kiadó: HVG Könyvek (2021)

ISBN: 978-963-304-983-9

Korosztály: 3-6

 

 

 

A dinoszauruszok hangját persze nem felvételről, hanem a legújabb kutatások eredményeit felhasználva egy profi hangmérnök és egy dinószakértő segítségével alkották meg. Ebben a páratlan dinóhangoskönyvben az őslényeket a gombok megnyomásával hallgathatjuk meg (változás a korábbi kötetekhez képest, hogy ki-be kapcsoló gomb is található a panelen). Minden élőlénynél rövid összegzőt találhatunk a dinók legfontosabb paramétereivel: kiderül, mit jelent a nevük, mikor és merre éltek, mi volt az élőhelyük, hogyan táplálkoztak és mekkorák voltak az egyedek.  

Tapasztald meg a kiterjesztett valóság (AR) élményét!

A könyv már önmagában is érdekes, de a dinók 3D-ben élvezetesek csak igazán! Az immár hat érdekes kötetet számláló sorozat ugyanis nemcsak az élőlények hangját mutatja meg, de a kiterjesztett valóság élményét is nyújtja a gyerekeknek. Az ingyenesen letölthető AR alkalmazás segítségével ugyanis valósághű formában is a szobába varázsolhatják az őslényeket.

A könyvben tizenkét ismert dinoszaurusz, többek között a Stegosaurus, az Allosaurus, az Apatosaurus, a Velociraptor, az Ankylosaurus és a Tyrannosaurus is megtalálható. Galériánkban a 3D-s látványok között szemezgethetsz, videónkban pedig belapozva is megnézheted a kötetet.

A KIADÓ SZINOPSZISA

EGY RÉG LETŰNT, IZGALMAS VILÁG ÉLETRE KEL
Utazz vissza az időben több mint 65 millió évet, hogy felfedezd a világ leghíresebb dinoszauruszait, és megismerd a hangjukat! A dinórepertoár rögzítésére természetesen nem volt lehetőség, a valósághű felvételeket egy profi dinoszaurusz-szakértő és egy ügyes hangmérnök a legújabb kutatásokra alapozva alkotta meg. Az eredmény ez a páratlan, dinóhangos könyv. A gombok megnyomásával meghallgathatod az állathangokat, ingyenesen letölthető applikációnk segítségével pedig akár 3D-s formában is a szobádba varázsolhatod kedvenc dinoszauruszaidat. Tapasztald meg a kiterjesztett valóság (AR) élményét!

Ismerd meg a sorozat korábbi részeit is:  Ismerd meg az éjszakai állatok hangját!, Ismerd meg az afrikai állatok hangját!Ismerd meg a kerti madarak hangját!, Ismerd meg a tengeri állatok hangját!, Ismerd meg az erdei madarak hangját!

TIPP: olvasd el a legjobb dinoszauruszos gyerekkönyvekről szóló összeállításunk! Folytatásként kattints erre a bejegyzésre, ahol dinoszauruszos könyvújdonságokat találsz!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató