Caz Buckingham-Andrea Pinnington: Ismerd meg az erdei madarak hangját!

Caz Buckingham és Andrea Pinnington interaktív ismeretterjesztő sorozata két új kötettel – Ismerd meg az erdei madarak hangját! és az Ismerd meg az afrikai állatok hangját! – bővült. Ebben a látványos interaktív sorozatban a gyerekek nemcsak kedvenc állataik hangjával és főbb jellemzőikkel ismerkedhetnek meg, hanem az ingyenesen letölthető AR alkalmazással a kiterjesztett valóság élményét is élvezhetik. Bővebben itt írtunk róla, ebben a bejegyzésben pedig az Ismerd meg az erdei madarak hangját! részt mutatjuk meg közelebbről.

Ismerd meg az erdei madarak hangját!

 

Szerzők: Caz Buckingham – Andrea Pinnington

Kiadó: HVG Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-304-724-8

Korosztály: 3+

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Erdőben jártadban-keltedben nem könnyű észrevenni a lombok között megbúvó madarakat. Ha megtanulod felismerni a fitiszfüzike dallamos énekét vagy az örvös galamb megnyugtató búgását, egy új világ tárul eléd az erdei séták során. Engedd, hogy a füled és ez a könyv segítségedre legyen ebben! A gombok megnyomásával meghallgathatod a madárhangokat, ingyenesen letölthető applikációnk segítségével pedig akár élethű, 3D-s formában is szobádba varázsolhatod az erdők madarait. Sorozatunk legújabb könyve minden bizonnyal családi kedvenccé válik.

 

Fedezd fel az Ismerd meg az éjszakai állatok hangját! és az Ismerd meg az afrikai állatok hangját! című részeket is! A szerzőpárostól ajánljuk továbbá a Fedezd fel a környezeted! Élménygyűjtő album című lenyűgöző albumukat is. Érdekelhet még Pedro Alcalde: Az állatvilág zenészei és Quim Tomás: Az állatviág utazói című ismeretterjesztő albumok is.

A sorozat további kötetei: Ismerd meg a kerti madarak hangját!, Ismerd meg az éjszakai állatok hangját!, Ismerd meg a tengeri állatok hangját!, Ismerd meg az afrikai állatok hangját!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.