backpage morrisville backpage women la 6573189422 956 207 6844 www backpage fort lauderdale listcrawler space coast san jose transexuals denver shemale escorts

Caz Buckingham-Andrea Pinnington: Ismerd meg az afrikai állatok hangját!

Tapasztald meg a kiterjesztett valóság (AR) élményét! Caz Buckingham és Andrea Pinnington interaktív ismeretterjesztő sorozata két új kötettel – Ismerd meg az erdei madarak hangját! és az Ismerd meg az afrikai állatok hangját! – bővült. A sorozatba mi már korábban beleszerettünk, ezúttal ugyanis nem csupán egy látványos, hangkiadós ismeretterjesztő gyerekkönyvről, hanem egy kicsit többről van szó. Hiszen a kötetekhez ingyenesen letölthető AR alkalmazás a kiterjesztett valóság élményét is nyújtja a gyerekeknek.

 

Az AR (augmented reality), azaz kiterjesztett valóság, a valódi világ és a virtuális tér összekapcsolásából jön létre, és a könyvet lapozgatva valóban úgy tűnhet az olvasónak, hogy egy szarvas van a nappaliban. Természetesen nagy örömmel vetettük kezünkbe az Ismerd meg az afrikai állatok hangját! – beszéljen magáért a  galériánk!

 

Ismerd meg az afrikai állatok hangját!

 

Szerzők: Caz Buckingham – Andrea Pinnington

Kiadó: HVG Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-304-601-2

Korosztály: 3+

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Járd be Afrika varázslatos tájait! Ismerd meg a vadon legjellegzetesebb hangjait: az üvöltő oroszlánét, a kacagó hiénáét vagy a trombitáló elefántét! A gombok megnyomásával meghallgathatod az állathangokat, ingyenesen letölthető applikációnk segítségével pedig akár élethű, 3D-s formában is szobádba varázsolhatod kedvenc afrikai élőlényeidet. Hívd segítségül ezt a könyvet, hogy az egész család megismerje a természeti világ csodáit!

Olvasd el mit írtunk a sorozat Ismerd meg az éjszakai állatok hangját! című kötetéről is! A szerzőpárostól ajánljuk továbbá a Fedezd fel a környezeted! Élménygyűjtő album című lenyűgöző albumukat is. Érdekelhet még Pedro Alcalde: Az állatvilág zenészei és Quim Tomás: Az állatviág utazói című ismeretterjesztő albumok is.

A sorozat további kötetei: Ismerd meg a kerti madarak hangját!, Ismerd meg az éjszakai állatok hangját!, Ismerd meg a tengeri állatok hangját!, Ismerd meg az erdei madarak hangját!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.