Keress, találj, mesélj! Ősszel

Újabb vidám kötettel bővült a népszerű Keress, találj, mesélj! böngészősorozat – méghozzá a színpompás őszi hangulat jegyében. Gyerekkedvenc témakörök, kedves és részletgazdag illusztráció, strapabíró kivitel és sok-sok őszi érdekesség várja itt a kisebbeket, akár már kétéves kortól. Ősszel – hangolódj rá te is a Scolar Kid legújabb kötetével!

Keress, találj, mesélj! Ősszel

 

Szerző: Susanne Gernhauser

Illusztrátor: Barbara Jelenkovich

Kiadó: Scolar Kiadó (2020)

ISBN: 978-963-509-151-5

Korosztály: 3-6

 

 

Az ősz sárgás-vöröses pasztellköntösbe öltözteti a természetet. Lehullanak a fák lombjai, kirándulnak, gesztenyét, gombát, makkot, faleveleket gyűjtögetnek a gyerekek. Töklámpást készítenek, felvonulnak, szüretelnek és sárkányfesztiválon reptetnek. Mennyi jó móka! De elő az esőkabáttal és a gumicsizmával is!

Ahogy a sorozattól már megszokhattuk, ebben a kötetben is minden oldalpárhoz egy rövid történet, plusz egy hozzá kapcsolódó kérdés, rengeteg apró részlet, valamint 6-7 kiemelt kép, azaz megkeresendő feladvány található. 

Nézd, vajon mit csinál Zsuzsi az almafa alatt? De hová bújhatott a plüssmacija? Odasüss, hogy mókáznak a gyerekek az óvodában! Szoktatok ti is töklámpást készíteni? Ajaj, vajon merre veszíthette el Andris a sapkáját a töklámpás felvonulás közben? Na és mit gyűjtöget Zsuzsi a kosárkájába az erdei kirándulás alatt? Ezek és megannyi felfedeznivaló várja a könyvben a kis felfedezőket. Nézd csak!

Ősszel – színes, részletgazdag, hosszan böngészhető oldalak, kemény lapok, strapabíró kivitel. Keress, találj, mesélj, böngészd át újra és újra!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Milyen gyönyörű az ősz! Mintha kiszínezték volna a tájat – a levelek megsárgulnak, majd lehullanak a fákról. A gyerekek tököt faragnak és lámpást készítenek. Ez a vidám böngésző még varázslatosabbá teszi a készülődést az évszak eseményeire.A képeskönyv tizenegy nagy, részletgazdag képén sok érdekes dolgot lehet megfigyelni. A könyv készítői minden oldalpár szélén kiemeltek néhány tárgyat, élőlényt vagy személyt, melyeket a gyerekek megkereshetnek az adott oldalpár nagyméretű képén.

A sorozatból ajánljuk még: Tavasszal, Erdei nagy böngészőVidám húsvét, Évszakok– ismerkedj meg velük közelebbről! Érdekelhet továbbá Dudás Gergely: Mackó virágos böngészője is.

TIPP: folytasd a böngészést a 3-6 évesek könyvújdonságaival!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!