Susanne Gernhauser: Tavasszal

Üdítő újdonság érkezett nemrég a könyvesboltokba! A népszerű Keress, találj, mesélj! sorozat legújabb böngészőjével önfeledten készülhetnek a gyerekek a tavasz beköszöntére. A Tavasszal frissítő színei, vidám és hangulatos életképei megidézik ezt a kellemes, várakozással teli időszakot. Ahogy a sorozattól már megszokhattuk, ebben a kötetben is minden oldalpárhoz egy rövid történet, egy felvetett kérdés, és 6-8 megkeresendő feladvány található. Derűs hangulat, ismerős – otthoni, ovis, játszóteres, kirándulós stb. – helyzetek, tárgyak és elfoglaltságok, na meg rengeteg apró részlet várja a kicsiket – akár már kétéves kortól! És ha tavasz, akkor természetesen a vidám húsvét sem maradhat el! Pazar, színes, szórakoztató, na meg oda-vissza böngészhető: kedvcsinálónak mutatjuk a belapozóját!

Keress, találj, mesélj! – Tavasszal

 

 

Szerző: Susanne Gernhauser

Kiadó: Scolar Kiadó (2020)

ISBN: 978-963-509-083-9

Korosztály: 3-6

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Végre itt a tavasz! Az első napsugarak kicsalogatnak a kertbe, és mehetünk biciklizni a tóhoz! Nézd csak Andrist: most mindenhová a piros futóbiciklijén megy! Ezzel a vidám böngészőkönyvvel várhatják a gyerekek a tavaszt és a húsvétot.

A sorozatból ajánljuk még: Vidám húsvét, Évszakok – nézd meg a belapozójukat! A húsvéti ünnepekre ajánljuk továbbá a Nyuszi húsvétja és a A húsvéti meglepetés című lapozókat, valamint a Nyuszi TOP 10 – legjobb húsvéti gyerekkönyvek című írásunkat is. 

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

 Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.