Rosemarie Künzler-Behncke: Nyuszi húsvétja

Ha már túl vagyunk az első textil vagy vízálló, tapizható-rágicsálható könyvecskéken, ideje lesz beszereznünk néhány újdonságot is a babapolcra. Mi mást is ajánlhatnánk tavasszal, mint egy színes, vidám, húsvéti lapozót? A Nyuszi húsvétja egy bájos, keresgélős mesekönyv, amiben szép rajzok, ismerős helyszínek, böngészhető részletek, egy kedves történet, és sok-sok színes tojás várja az apróságokat. Kis Nyuszó nagyon izgatott, mert idén nemcsak festheti, de ő maga rejtheti el a tojásokat! Piros, sárga, kék, csíkos, pöttyös, virágos… Melyiket hová tegye? Gyerekszobába? Virágos mezőre? Kiskertbe vagy esetleg a baromfiudvarba rejtse el? Tudnál neki segíteni? A Nyuszi húsvétja egy strapabíró, kemény lapos, bájos lapozókönyv – már másfél éves kortól. Nézd meg a videónkat, és ismerkedj meg vele közelebbről is!

Nyuszi húsvétja

 

Szerzők: Rosemarie Künzler-Behncke

Illusztráció: Ana Weller

Kiadó: Scolar Kiadó (2020)

ISBN: 978-963-509-093-8

Korosztály: 1-3

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Vidám keresgélős mese kicsiknek húsvétra. A kis Nyuszó a szokottnál is jobban várja a húsvétot, mert idén először indulhat egyedül tojáselrejtő körútra! “Biztos, hogy menni fog neki?” – aggodalmaskodik Nyúlpapa, és titokban a fia nyomába ered…

Ajánljuk továbbá Katja Reider: A húsvéti meglepetés című lapozóját is. További nyuszis olvasnivalóért kattints erre a linkre!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató