Sabine Cuno: Vidám húsvét (Keress, találj, mesélj!)

A népszerű Keress, találj, mesélj! böngészőcsalád húsvéti kötete igazi ünnepi hangulatba hozza kis olvasóit. Részletgazdag és élvezetes böngésző, ahol színes oldalak, cuki részletek, számtalan vidám felfedezni való, és sok-sok mesélni való várja a gyerekeket. Na meg sok-sok bűbájos nyuszika. A Vidám húsvét böngészőről bővebben a Nyuszi TOP 10 – legjobb húsvéti gyerekkönyvek című írásunkban olvashatsz, itt pedig megnézheted a belapozóját!

Vidám húsvét

 

Szerző: Sabine Cuno

Kiadó: Scolar Kiadó (2014)

ISBN: 978-963-244-455-0

Korosztály: 3-6

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Végre itt a tavasz, és hamarosan elérkezik a húsvét is! A húsvéti nyuszik keze alatt ég a munka: sok tojást kell befesteni és elrejteni. A gyerekek is alig várják már, hogy felkutathassák a húsvéti tojásokat. Megtalálod a legszebbet?Az újabb Keress, találj, mesélj! képeskönyvből kiderül, hogyan telnek a húsvéti ünnepek a Tapsifüles családnál. A gyerekek megtudhatják, hogyan készülődnek az ünnepre Nyúlföldön, hová rejtik a tojásokat, hogyan ünnepelnek együtt barátaikkal, az erdő többi lakójával.

A sorozatból ajánljuk még: Évszakok, Éjjel-nappali nagy böngésző, nézd meg a belapozójukat! A húsvéti ünnepekre ajánljuk továbbá Nyuszi úr csokoládégyára és a A húsvéti meglepetés, című köteteket is. A legjobb óvodás böngészőkért pedig kattints erre a linkre!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.