Elys Dolan: Nyuszi úr csokoládégyára

A Nyuszi úr csokoládégyára egy kicsit más oldalról közelíti meg a húsvéti ünnepeket. Egy igazán humoros és felettébb fontos mesekönyv, hiszen kiderül belőle, hogy hogyan készül a húsvéti csokitojás! De emellett fölöttébb tanulságos is, mert megmutatja, hogy semmi jóra nem vezet a mértéktelen mohóság. Nagyszerű mesekönyv húsvétra, vagy csak úgy, ahol egy nyuszi gonoszkodik, majd megjavul, a tyúkok csokit esznek és sztrájkolnak, és mindeközben nagyüzemben készül a csokitojás! Íme egy kis ízelítő!

 

Nyuszi úr csokoládégyára

 

Szerző: Elys Dolan

Kiadó: Central Médiacsoport (2019)

ISBN: 978-963-341-289-3

Korosztály: 3-6

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Kíváncsi vagy, hogy készül a csokitojás? Lépj be Nyuszi úr csokoládégyárába, és megtudod! Volt egyszer egy csokigyár, amit Nyuszi úr vezetett. Az emberek kilószámra vették tőle az édességet, de ő mohó volt, és agyonhajszolta a tyúkjait, hogy egyre több és több tojást tojjanak. Ám amikor a tyúkok sztrájkba lépnek, Nyuszi úr kénytelen rájönni: attól, hogy valakinek tollas a háta, még nem feltétlenül palimadár!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz! TIPP: Nézd meg Sabine Cuno: Vidám húsvét, Katja Reider: Húsvéti meglepetés, valamint Franziska Harvey – Katja Reider: Nyuszicsalád pácban című könyvek belapozóját is!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.