Camilla de la Bédoyére: Ping nyomában

Egy csodálatos utazásra hívja a gyerekeket Camilla de la Bédoyére óriási méretű, színes barangolós mesekönyve. A történetben Suki, a nyúl útra kel, hogy felkutassa Ping nevű barátját, akinek szeretne ajándékot adni szülinapjára. Merre lehet? Útközben nemcsak gyönyörű erdőket jár be, de a legkülönfélébb állatokkal, és sok-sok medvefajjal is megismerkedik. Indulj el egy varázslatos utazásra Sukival, kövesd a nyomokat, oldd meg a feladatokat, és a könyv végén lévő állatok közül jelöld be azokat, amelyekkel útközben találkoztál! Készen állsz? Illusztráció Richard Watson, mutatjuk a Ping nyomában belapozóját!

Ping nyomában

 

Szerző: Camilla de la Bédoyére

Illusztrátor: Emma Levey

Kiadó: Aion Publishing (2019)

ISBN: 978-615-813-931-1

Korosztály: 5-10

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Suki, a nyúl útra kelt az ajándékkal, amit egy különleges medvének szántak. Kísérd hát végig kalandos útján, segíts megtalálni szülinapos barátját! Suki, a vadnyúl a Te segítségedre vár! Megkérték, hogy vigyen ajándékot egy Ping nevű medvének. De ki lehet ő, és vajon hol lakik? Indulj el egy csodálatos utazásra, és különféle erdőkön át barangold be a világot!Kövesd a nyomokat, oldd meg a feladatokat, és a könyv végén levő állatok közül jelöld be azokat, amelyekkel útközben találkoztál!

A sorozatban még megjelent: Hula nyomában

Ajánljuk továbbá Katie Viggers: Mackók könyve, valamint Pedro Alcalde: Az állatvilág zenészei és Quim Tomás: Az állatvilág utazói című ismeretterjesztő gyerekkönyveket.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató