Camilla de la Bédoyére: Hula nyomában

Camilla de la Bédoyére varázslatos mesekönyében ezúttal a világ óceánjait barangolhatják be a gyerekek. Ottó, a polip útra kel, hogy felkutassa Hula nevű barátját. Na de ki az a Hula, és miért tűnt el? Miközben a rejtély megoldóik, a tenger élővilágával is megismerkedhetnek a kis felfedezők. Készülj egy fantasztikus kalandtúrára a Föld körül, járd végig Ottóval az összes óceánt! Kövesd az útmutatót, végezd el a feladatokat, és a könyv végén jelöld be, milyen állatokkal találkoztál az út során! Óriási méret, gyönyörű illusztrációk, egy kedves történet és sok-sok érdekes információ – mutatjuk a Hula nyomában belapozóját!

Hula nyomában

 

Szerző: Camilla de la Bédoyére

Illusztrátor: Richard Watson

Kiadó: Aion Publishing (2019)

ISBN: 978-615-813-930-4

Korosztály: 5-10

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Segíts Ottónak, a polipnak megtalálni legjobb barátját, Hulát! Indulj el egy fantasztikus kalandtúrára a föld körül, és járd végig az összes óceánt! Kövesd az útmutatót, végezd el a feladatokat, és a könyv végén jelöld be, milyen állatokkal találkoztál az úton!

A sorozatban még megjelent: Ping nyomában

Ajánljuk továbbá a legjobb halas-könyvekről szóló összeállításunkat. Érdekelhetnek még Quim Tomás: Az állatvilág utazói valamint Pavla Hanácková: Miért röhög a hiéna? – Tévhitek és hiedelmek az állatok világában című ismeretterjesztő kötetek is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.