Katie Viggers: Mackók könyve

Fekete medve, barna medve, Örvös medve, maláj medve, ajakos medve, óriáspanda, pápaszemes medve, jegesmedve – 8 különböző medvefaj, 1 impozáns album, számtalan humorosan tálalt tény és információ. A medvék életét és szokásait Katie Viggers lényegretörő ismertetői, és elragadó illusztrációi mutatják be a gyerekeknek. Íme a legújabb maci-gyorstalpaló – nézd meg a Mackók könyve belapozóját közelebbről!

 

Mackók könyve – Kalandozások a Föld körül

 

Szerző: Katie Viggers

Kiadó: Geopen Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-997-397-8

Korosztály: 3-6

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Tudj meg mindent a nyolc különböző medvefajról – mit szeretnek, hol élnek és még sok minden mást. Melyik a legnagyobb és melyik a legkisebb? Melyik a mézfaló szörnyeteg és melyiknek van csúszásgátló a talpán? A mókásan tálalt tények és Katie Viggers bájos illusztrációi betekintést nyújtanak a kis olvasóknak a medvék világába.

Ha szereted a mackós mesekönyveket, érdemes belenézned Catherine Leblanc: Akkor is szeretnél? illetve Katja Reider: Megvigasztallak, kismedvém! című mesekönyvébe is! Ajánljuk továbbá egyik nagy kedvencünket, Joshua George: Jó éjt, maci! című varászlámpás lapozóját is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.