Catherine Leblanc: Akkor is szeretnél?

Catrine Leblanc bűbájos mesekönyve az anyai szeretet végtelenségéről biztosítja kis olvasóit. Az Akkor is szeretnél? egy kedves, megnyugtató mesekönyv, amelyben a kíváncsi Kismackó szeretne megbizonyosodni arról, hogy bármi is történjen, bármit is tegyen, az édesanyja ugyanúgy szeretni fogja őt. Mutatjuk a könyv belapozóját!

 

Akkor is szeretnél?

Szerző: Catherine Leblanc

Illusztrátor: Eve Tharlet

Fordító: Szabó T. Anna, Dragomán Pali

Kiadó: Manó Könyvek (2017)

ISBN: 978-963-403-306-6

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Kismackót nyugtalanítja valami. Vajon mennyire szereti őt az édesanyja? Akkor is szereti, ha Kismackó rosszalkodik? Akkor is, ha valami nagy baj lesz? Igen. Az anyai szeretet mindennél erősebb, és Kismackó megtanulja, hogy ez nem fog megváltozni soha. Megható történet az anyai szeretetről és a gyermeki kíváncsiságról Szabó T. Anna és Dragomán Pali anya és fia közös fordításában.

A szerzőpárostól ajánljuk még az Elég nagy vagyok már? című mesekönyvet, amelyben a kíváncsi Kismackó azt szeretné megtudni, hogy mihez kicsi még, és mihez elég nagy már, hogy megtehesse. Ajánljuk továbbá a legszebb anyukás mesekönyvekről szóló írásunkat is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz! TIPP: Quentin Gréban: szeretlek, anya!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen cikkünkről sem.