Katja Reider: Megvigasztallak, kismedvém

A Megvigasztallak, kismedvém egy nagyon szép és kedves, igényes kivitelű lapozókönyv. legkisebbek kedvenc meséi sorozat impozáns kötete, amely nemcsak a strapabíró, kemény lapok, hanem rendkívüli bája miatt is a gyerekpolcok örök kedvence lesz. A történetben kismedve és medvepapa játszanak a réten, de sajnos egymás után baleset éri őket. Mi ilyenkor a teendő? A belapozóból kiderül!

 

Megvigasztallak, kismedvém

Szerző: Katja Reider

Illusztrátor: Sebastien Braun

Kiadó: Scolar Kiadó (2018)

ISBN: 978-963-244-889-3

Korosztály: 1-3

 

A könyvről kicsit bővebben is olvashatsz ebben a bejegyzésünkben.

A KIADÓ SZINOPSZISA

A legkisebbek kedvenc meséi a Scolar új sorozata, melyben a tipegő apróságok legfontosabb problémáit járja körül a szerzőpáros – a történeteket a bájos illusztrációk teszik igazán szerethetővé. A kismaci fogócskázás közben elbotlik egy faágban, és beüti a lábát. Szerencsére a papája tudja, hogyan kell elfújni a fájdalmat. Hazafelé már a kismaci vigasztalja meg a papáját, aki véletlenül belerúg egy éles kőbe. Amikor hazaérnek, medvemama mézes tortával várja őket…

A sorozat másik kötete: Szeretlek, kisegérkém! A linkre kattintva megnézheted a belapozóját! 

Hasonló tartalmakért ajánljuk a Volt bibi, nincs bibi: íme a legcukibb vigasztalós babakönyvek című írásunkat is. Ajánljuk továbbá a legjobb verses-mesés lapozókról valamint a legjobb interaktív lapozókról  szóló összeállításunkat is. Érdemes lehet továbbá belelapoznod a legnépszerűbb kisovis mesekönyvsorozatokról szóló írásunkba is, ahol már a 2-3 éveseknek találhatsz olvasnivalót.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.