Marta Gómez Mata: Nagymamák és nagypapák világa

A nagy sikerű Anyukák világa című album után a szerzőpáros (Marta Gómez Mata és Carla Nazareth) a nagyszülők világába kalauzolják el olvasóikat. A hasonló lélegzetű, impozáns album 25 különleges nagymama és nagypapa varázsos természetét mutatja be. Megismerkedhetünk többek között a gyengéd és szeretetteljes Piskóta nagymamával, a minden akadályt könnyedén átugró Paripa nagymamával, a derűs és rendkívül türelmes Bógócsiga nagymamával is. Találkozhatunk a bölcs Pék nagypapával, az őszinte és becsületes Király nagypapával, és a világ minden gondját orvosoló Cipész nagypapával is. Kedves és nagyon szerethető album, lélegzetelállító illusztrációval – mutatjuk a Nagymamák és nagypapák világa belapozóját!

 

Nagymamák és nagypapák világa

 

Szerző: Marta Gómez Mata

Illusztrátor: Carla Nazareth

Kiadó: Naphegy Kiadó (2017)

ISBN: 978-963-986-988-2

Korosztály: 6-12

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Létezik egy világ, ahol nagyszülőnek lenni sokkal fontosabb, mint miniszterelnöknek, legalábbis Dzsepetto nagypapa szerint. Ebben a világban Utazó nagymama mindig bőröndökkel megrakottan jár-kel, Geográfus nagypapa felderíti az Arktiszt, Piskóta nagymama bécsi cukrászdákban kóstol süteményt, ám a legszívesebben mindannyian az unokájukkal játszanak. Ebben a világban Négyszeröt nagypapa, kezében számológéppel fél szemmel mindig az unokáját figyeli, Altatódal nagymama csodálatos dalokat tud, Tündér nagymamára pedig mindig lehet számítani. Legyező nagymama még a kínai császárné keréklegyezőjéért sem cserélné el az unokáit, és Pék nagypapa meggyőződéssel vallja, az unokák olyan nélkülözhetetlenek, mint a kenyér. Minden nagyszülő (igen, Utazóláda nagymama, Játékkártya nagymama, Király nagypapa, Balerina nagymama, Búgócsiga nagymama, Morzekód nagypapa, Lepke nagymama, Szóőrző nagypapa is) tudja ezen a világon, hogy mennyire különleges, egyedülálló és fontos szerep az övé. Lépj be te is a nagymamák és nagypapák csodálatos világába! Kezdésképpen Csillag nagypapa kékes színű szemével lekacsint a magas égből…

A szerzőpárostól még megjelent az Anyukák világa című, hasonlóan lenyűgöző képeskönyv is. Ajánljuk továbbá a legjobb anyukás gyerekkönyvekről szóló bejegyzésünket is, ahol hasonlóan gyönyörű köteteket találsz. TIPP: Nézd meg, a Szeretlek, anya! című album belapozóját!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató