Marta Gómez Mata: Anyukák világa

Te milyen anyuka vagy? Meleg és megnyugtató, mint egy Csokoládé anyuka? Vagy inkább egy dédelgetős és csikizős Macska anyuka? Tüzes és védelmező Sárkány anyuka, vagy titokzatos és gyengéd Eper anyuka-típus lennél? Esetleg az izgalmas és gyengéd, Bicikli anyuka áll közel hozzád, akinek a karjaira bármikor támaszkodni lehet?  Az Anyukák világával egy különleges képes könyvet tarthatunk a kezünkben. Marta Gómez Mata és Carla Nazareth albuma egy varázsosan illusztrált, nagyon szerethető kötet, amely bohókás módon és csodás költői képzelőerővel mutatja be az anyai természet széles spektrumát. A könyvespolcok igazi ékessége, lapozgatós, mosolygós-bólogatós és megindító kötet – mutatjuk a belapozóját!

Egy anyukákkal teli világban ők valamennyien Hercegnő anyukák, akik hisznek a mesékben, és meggyőződésük, hogy léteznek boldogan végződő történetek.

Anyukák világa

 

Szerző: Marta Gómez Mata

Illusztrátor: Carla Nazareth

Kiadó: Naphegy Kiadó (2016)

ISBN: 978-963-986-973-8

Korosztály: 6-12

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Van egy anyukavilág, ahol Bicikli anyuka ölelései puha kormánnyá változnak, ahol szundítani és ahova támaszkodni lehet, ahol Eper anyuka mindig, amikor úgy alakul, elpirul a boldogságtól, és Harmonika anyuka fülbemászóan, elegánsan és vidáman játszik egészen addig, míg titokban sírva nem fakad. Egy anyukavilág, ahol Sárkány anyuka fénylő és hosszú hátgerincén, mint egy villámvasúton, lecsúsznak a gyermekei, ahol Csipkerózsika anyuka teletölti az ágyat játékokkal, könyvekkel és reggelivel teli tálcákkal, és ahol Kalóz anyuka hajósinasaival reggelenként kifosztja a hűtőt. Egy anyukavilág, ahol Sellő anyuka szeme olyan szép, mint a tengerekről verselő költők költeményei, ahol Csokoládé anyuka olyan melegséges és megnyugtató, akár egy csésze forró csokoládé, ahol Picasso anyuka kíváncsian megbámulja a világot, majd lerajzolja, és ahol Vonat anyuka a tökéletes logisztika, a precíz gépezet és erős motorok zsenije. És egy anyukákkal teli világban ők mind Hercegnő anyukák, mert midannyian hisznek a mesékben, és meggyőződésük, hogy léteznek boldogan végződő történetek.

A szerzőpárostól még megjelent: Nagymamák és nagypapák világa. Ajánljuk továbbá a legjobb anyukás gyerekkönyvekről szóló bejegyzésünket is, ahol hasonlóan gyönyörű köteteket találsz. TIPP: Nézd meg, a Szeretlek, anya! című album belapozóját!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató