Katja Reider: Szeretlek, kisegérkém

A Szeretlek, kisegérkém egy szép és bájos, igényes kivitelű lapozókönyv csurig töltve szeretettel. A történetben egérmama és kisegérke kirándulni indulnak. Útjuk során megannyi szépséget megcsodálnak és rengeteg jó alkalma kínálkozik arra, hogy a kisegér bebiztosítsa magát, hogy az anyukája mennyire szereti őt. De kirándulásukat egyszer csak egy csúnya vihar szakítja meg… A kötet legkisebbek kedvenc meséi sorozatban jelent meg, és nemcsak a strapabíró kivitele, hanem rendkívüli bája miatt is a gyerekpolcok egyik állandó kedvence. Mutatjuk a belapozóját!

 

Szeretlek, kisegérkém

Szerző: Katja Reider

Illusztrátor: Sebastein Braun

Kiadó: Scolar Kiadó (2018)

ISBN: 978-963-244-888-6

Korosztály: 1-3

 

 

A könyvről kicsit bővebben is olvashatsz ebben a bejegyzésünkben.

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A legkisebbek kedvenc meséi a Scolar új sorozata, melyben a tipegő apróságok legfontosabb problémáit járja körül a szerzőpáros – a történeteket a bájos illusztrációk teszik igazán szerethetővé. Egérmama és a kisegér együtt fedezik fel a világot: hallgatják a madarak énekét, leülnek a pihe-puha pázsitra. Aztán egyszer csak fekete felhők gyűlnek az égre… Kiderül, hogy mama még a vihart is szereti! De nem jobban, mint a kisegeret, mert őt szereti a világon a legjobban.

A sorozat másik kötete: Megvigasztallak, kismedvémHasonló mesekönyvként ajánljuk továbbá a Te vagy a mindenem! című lapozót is. Ajánljuk a Volt bibi, nincs bibi: íme a legcukibb vigasztalós babakönyvek című írásunkat is. A legjobb verses-mesés lapozókról, valamint a legjobb interaktív lapozókról  szóló összeállításunkat pedig a linkekre kattintva olvashatod. Érdemes lehet továbbá belelapoznod a legnépszerűbb kisovis mesekönyvsorozatokról szóló írásunkba is, ahol már a 2-3 éveseknek találhatsz olvasnivalót.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.