Marék Veronika: Kippkopp karácsonya

Marék Veronika klasszikusa 1984-ben látta meg először a napvilágot és azóta már a tizedik kiadását tarthatjuk a kezünkben. A gesztenyegyerekkel ezúttal varázslatos karácsonyi hangulatba csöppenünk, amikor ágról-ágra felfedez egy gyönyörűséges karácsonyfát. Belelapoztunk a bölcsisek és óvodások megunhatatlan kedvencébe, mutatjuk, milyen!

 

Kippkopp karácsonya

 

Szerző, illusztrátor: Marék Veronika

Kiadó: Ceruza Kiadó (2018)

ISBN: 978-615-550-608-6

Korosztály: 2-6

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A történetből a gyerekek megtudhatják, hogyan töltötte karácsonyát Kippkopp, a gesztenyegyerek és kis barátja, a cinke.

A sorozat további elemei: Kippkopp a hóban, Kippkopp a fűben, Kippkopp és a többiek (diafilmen is!), Kippkopp és Tipptopp, Kippkopp gyerekei, Kippkopp, hol vagy? Kippkopp és a hónapok

 

Marék Veronika legújabb mesekönyve A bohóc és a kismajom címmel jelent meg 2018-ban, ha kíváncsi vagy a mesekötetre, nézd meg belapozóját ezen a linken, vagy olvasd el, mit írtunk ról a legjobb óvodás mesekönyvek összeállításunkban. Az örökzöld Boribon-sorozat bekerült a legjobb ovis mesesorozatok közé, olvasd el miért és mit írtunk róla. A sorozat legújabb kötete Boribon pancsol címmel jelent meg, kattints bejegyzésünkre és máris megtudhatod, milyen.

Ha tetszett a bejegyzés, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le a legújabb toplistás gyerekkönyvekről!

 

 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató