Balla Margit: Bibi és Kifli

Balla Margit (A földönkívüli kislány, Bibi és Józsi – hajósmesék) legújabb gyerekkönyve már a könyvesboltokban. Bibi és Kifli történeteit Horváth Ildi illusztrációi elevenítik meg. Kedvcsinálókánt belelapoztunk, nézd meg te is milyen!

 

Bibi és Kifli

 

Szerző: Balla Margit

Illusztrátor: Horváth Ildi

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2018)

ISBN: 978-963-410-409-4

Korosztály: 4-7

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Kifli a világ legaranyosabb kutyája. A világ legrendetlenebb kutyája. A világ legmohóbb kutyája. Kifli olyan, mint egy kisgyerek: szeretnivaló, követelőző, egyik pillanatban rémült, másikban boldog, és imádja a finomságokat. Kis gazdája, Bibi pedig hiába gyerek, olyan, mint egy kis felnőtt: komolyan gondoskodik Kifliről, tanítgatja-nevelgeti, sétáltatja-etetgeti. Madame Loulou, a kényelmes természetű macskahölgy pedig hol vele, hol a kutyussal fog össze, hogy mindig mindenki a lehető legjobban járjon. Mert ebben a könyvben elég csak a lehető legjobbra gondolni, és az már meg is történik!

Horváth Ildinek nemrég megjelent első önálló mesekönyve az Irány, észak! Olvasd el, mit írtunk róla! Ha óvodásoknak keresel mesét, nézd meg, mi került be a Foxbooks-válogatásba! A legjobb ovis mesesorozatokért pedig kattints ide! Ha kicsit nagyobbaknak keresel meséskönyveket, kisiskolás összeállításunkban biztosan találsz kedvedrevalót.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem.