Disney Suli – A nagy ábécéskönyv

Mesehősök és tanulás? Naná! A Disney Suli nemcsak a szórakozásban, hanem a játékos tanulásban is segíthet a gyerekeknek. Woody, Némo, Szenilla, Pötty és Arlo, Sully, Olaf, Anna, Elza, Jázmin és Ariel – melyik lurkó ne lenne odáig valamelyikért? Márpedig ha az érdeklődés adott, a siker már félig garantált! Disney Suli – A nagy ábécéskönyv. Tanulásra fel! Készen állsz?

Disney Suli – A nagy ábécéskönyv

 

 

Kiadó: Manó Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-403-663-0

Korosztály: 6-8

 

 

A Disney mesehősök ezúttal nemcsak élményekkel, hanem a betűk megismerésével is gazdagíthatják a gyerekeket. A nagy ábécéskönyvben a legkedveltebb mesehősök segítik őket abban, hogy a betűk megjegyzése kötetlen gyerekjáték legyen. Minden betűnek egy oldalpár dukál, ahol egy szórakoztató jelenet, egy rövidke, vidám történet várja őket mesehőseikkel. Az ábécét kis- és nagybetűs, írott- és nyomtatott formában is bemutatják a könyvben, és láthatunk példát arra is, amikor a betű a szó elején, közben, vagy a végén helyezkedik el (fontos, hogy a kiterjesztett, 44 betűs magyar ábécé minden tagja szerepel). 

És a star list! A gyerekek találkozhatnak többek között a Toy Story, a Verdák, a Jégvarázs és Vaiana, a Szörny Rt. és a Dinótesó imádott szereplőivel, ahogy a korábbi mesék – Aladdin, Hófehérke, Hamupipőke, Szépség és a szörnyeteg stb. – sztárjai is porondra lépnek a könyvben. Téged melyikük bűvöl el? 

A nagy ábécéskönyvben minden adott, hogy valóban gyerekjáték legyen a tanulás: vidám, színes képek, szórakoztató jelenetek, jól felépített tematika, könnyed és szuper oldaltagolás. Egy valódi gyerekmágnes kötet, amellyel a sikerélmény garantált!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Íme egy kedves ábécéskönyv, hogy a gyerekeknek játék legyen megjegyezni a betűket. A nyomtatott és írott kis- és nagybetűket egy-egy Disney-szereplő ismerteti, és mindegyikhez tartozik egy kis történet is. A képekhez kapcsolva a gyerekek könnyen sajátítják el az ábécét és kezdenek el olvasni.

Ajánljuk továbbá a Disney Suli – Írni jó! sorozatából A nagy ábécés munkafüzetet is. Keresd a Disney Suli – Olvasni jó! valamint a Disney Suli – Számolni jó! sorozatát is! Ajánljuk továbbá a Barátnőm, Bori – Írás-előkészítő feladatok, valamint az Olvass Borival! – Bori és a vad póni című könyvújdonságokat is!

TIPP: böngészd át a legújabb iskolára felkészítő foglalkoztatókról szóló összeállításunkat!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató