Carl-Johan Forssén Ehrlin: Aludj el szépen, Bendegúz!

A svéd coach-pszichológus, Carl-Johan Forssén Ehrlin módszere segíthet abban, hogy a mesét hallgató gyerekeknek sikerüljön ellazulniuk, megnyugodniuk és elaludniuk. A meditációs mese nemcsak a gyerekkel, hanem a tudat alattijukkal is kapcsolatba lép, hogy ezzel is a nyugodt alvásukat segítse. Az Aludj el szépen, Bendegúzt több, mint negyven országban kiadták már és néhány hónap alatt több millió példányt adtak el belőle. A magyar kiadás különlegessége, hogy a mesekönyveket Agócs Írisz illusztrálta! Bővebb beszámolót az elalvást segítő mesekönyvekről szóló írásunkban olvashatsz, itt pedig megnézheted a belapozóját!

 

Aludj el szépen, Bendegúz!

 

Szerző: Carl-Johan Forssén Ehrlin

Illusztrátor: Agócs Írisz

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2016)

ISBN: 978-615-559-123-5

Korosztály: 2-5

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Az év szenzációja, az a könyv, ami a fárasztó altatással járó küzdelmeket szeretetteljes, családi szertartásokká változtatja. Ez a világszerte gyermekek százezrein kipróbált újszerű módszer minden gyereket segít békésen álomba ringatni. Azt beszélik, Vilmos herceg és Katalin hercegnő kisfia, György herceg is erre a mesére alszik el… Az Aludj el szépen, Bendegúz! immár 40 országban utasít maga mögé mindenkit a sikerlistákon annak köszönhetően, hogy Ehrlin pszichológusként egy olyan mesét írt, amely tökéletesen alkalmas minden gyermek megnyugtatására és könnyű elaltatására. Ahogy a szerző fogalmaz a történet a bölcsőringatás megfelelője mese formájában, épp ezért mindenkit álomba ringat. A hazai kiadás különlegességét az adja, hogy a nemzetközileg is elismert grafikus, Agócs Írisz készítette hozzá a rajzokat.

A sorozat másik, kislányos kötete: Szép álmokat, Ella! Nézd meg a belapozóját, vagy olvasd el bővebb beszámolónkat ezen a linken! További elalvásról szóló mesekönyvekért kattints erre a linkre!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató