Gróh Ilona: Hull a szilva a fáról (Ringató-lapozók)

A Ringató mozgalom elindítója és vezetője, Gróh Ilona a legkisebbeknek válogatott össze népszerű dalokat  lapozósorozatában. A kiadványok minden esetben két dalt tartalmaznak. Ebbe a részbe a címadó Hull a szilva a fáról mellett a Komáromi kisleány kezdetű dal került. A mesés illusztráció Szegedi Katalin munkája. Mutatjuk a belapozót!

 

Hull a szilva a fáról

 

Szerző: Gróh Ilona

Illusztrátor: Szegedi Katalin

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2018)

ISBN: 978-963-437-293-6

Korosztály: 0-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Újabb lapozóval bővül a Ringató, a Gróh Ilona által kidolgozott zenei nevelési program, amelynek legkisebbeknek szóló kiadványainak segítségével a legkedveltebb népdalokat énekelhetjük közösen. A Ringató-könyvek legkisebbeknek szóló sorozatában Gróh Ilona válogat a legnépszerűbb énekekből. Ebben a lapozóban a Hull a szilva és a Komáromi kisleány kezdetű dalt Szegedi Katalin csodálatos rajzai kísérik.

A sorozatban még megjelent: A part alatt, Én elmentem a vásárba, Megfogtam egy szúnyogot, Cifra palota, Este van már, nyolc óra

Olvasd el a legjobb verses-mesés lapozókról írt válogatásunkat, ahol a Ringató-lapozók mellett további népszerű babakönyvekről is olvashatsz. Ajánljuk továbbá a legjobb interaktív lapozókról szóló összeállításunkat is.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.