Gróh Ilona: Este van már, nyolc óra (Ringató-lapozók)

Gróh Ilona, a Ringató mozgalom elindítója a legkisebbeknek szóló lapozósorozatában a legnépszerűbb énekekből válogatott. A kemény lapos babakönyvek minden esetben két dalt tartalmaznak. Ebbe a részbe a címadó Este van már, nyolc óra mellé a Hej, tulipán, tulipán kezdetű dal került. A varázslatos rajzokat Szegedi Katalin készítette – mutatjuk a belapozót!

 

Este van már, nyolc óra

 

Szerző: Gróh Ilona

Illusztrátor: Szegedi Katalin

Kiadó: Kolibri Gyerekkönyvkiadó (2018)

ISBN: 978-963-437-294-3

Korosztály: 0-3

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Újabb lapozóval bővül a Ringató, a Gróh Ilona által kidolgozott zenei nevelési program, amelynek legkisebbeknek szóló kiadványainak segítségével a legkedveltebb népdalokat énekelhetjük közösen. A Ringató-könyvek legkisebbeknek szóló sorozatában Gróh Ilona válogat a legnépszerűbb énekekből. Ebben a lapozóban az Este van már nyolc óra és a Hej, tulipán kezdetű dalt Szegedi Katalin csodálatos rajzai kísérik.

A sorozatban még megjelent: A part alatt, Én elmentem a vásárba, Megfogtam egy szúnyogot, Cifra palota, Hull a szilva a fáról

Ajánljuk továbbá a legjobb verses-mesés lapozókról írt válogatásunkat, ahol a Ringató-lapozók mellett további népszerű babakönyvekről is olvashatsz. Ha pedig kihajtható füles, vagy ujjvezetős babakönyveket keresel, érdemes átnézned az interaktív lapozókról szóló összeállításunkat is.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.