Stuart Atkinson: Az égbolt titkai

Stuart Atkinson csillagászati albuma gyönyörűen festett illusztrációival nyújthat különleges űrbéli élményeket. Az albumon a szerző cicája, Felicity vezeti végig a gyerekeket, alapos ismereteket nyújtva a csillagászat alapfogalmaiból, és az égbolt legfőbb jelenségeiből. A könyvről és más népszerű csillagászati albumokról ebben a bejegyzésünkben írtunk bővebben – most pedig mutatjuk Az égbolt titkai belapozóját!

 

Az égbolt titkai – Éjszakai kalandozások Felicityvel gyerekeknek és felnőtteknek

 

Szerző: Stuart Atkinson

Illusztrátor: Brendan Kearney

Kiadó: Scolar Kiadó (2018)

ISBN: 978-963-244-898-5

Korosztály: 4+

 

 

Az égbolt titkairól bővebben a Csillagászat gyerekeknek – top 10 könyv a világűrről című bejegyzésünkben írtunk.

A KIADÓ SZINOPSZISA

Ha egy sötét éjszakán felnézel az égre, mit látsz? Az egész világegyetem néz vissza rád! Csatlakozz Felicityhez, a csillagász cicához, és fedezd fel az éjszakai égbolt csodáit! A könyv segítségével megismerkedhetsz a csillagképekkel, távoli galaxisokkal, hullócsillagokkal és a Tejúttal. Ezenkívül hasznos tanácsokat is kapsz az égboltfürkésző kalandozásokhoz.

Nézd meg a Milyen a világűr? és a Nézd meg, mik azok a csillagok! könyvek belapozóját is! Ha pedig ide kattintasz megnézheted a legnépszerűbb Star Wars albumokat is!

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkatis, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.