Katie Daynes: Nézd meg, mik azok a csillagok!

Ezt a kemény lapos, strapabíró ablakos könyvet három éves kortól ajánlanak. A Nézd meg! sorozat többi kötetéhez hasonlóan ez is egy nagyon szép és igényes lapozó, amely az égbolt alapvető kérdéseire felel az apróságoknak. A világűr felfedezését a kedves illusztrációk és a kíváncsiságot felkeltő kihajtható színes fülek teszik még izgalmasabbá. Nézd meg a belapozóját!

 

Nézd meg, mik azok a csillagok!

 

Szerző: Katie Daynes

Illusztrátor: Marta Álvarez Muguéns

Kiadó: Central Médiacsoport Zrt. (2018)

ISBN: 978-963-341-271-8

Korosztály: 3-6

 

 

A Nézd meg, mik azok a csillagok! lapozóről és további csillagászati gyerekkönyvekről ebben a bejegyzésünkben olvashatsz bővebben.

A KIADÓ SZINOPSZISA

Éjszaka beragyogják az eget, na de pontosan mik is azok a csillagok? És melyik van hozzánk a legközelebb? Hajtsd ki a füleket, és megtudod!

A sorozat további kötetei: Nézd meg, milyen egy kert! Nézd meg, mi történik éjszaka! Nézd meg, miért jó aludni! Nézd meg, mi az a baci! Nézd meg az állatkertet! Nézd meg, hol laknak az állatok! Nézd meg, milyen egy kert! Nézd meg, mi történik éjszaka! Nézd meg, milyen egy farm!

Nézd meg! sorozatról ebben a bejegyzésünkben írtunk bővebben.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.