Erwin Moser: Az egércirkusz

Erwin Moser állatmeséi elsősorban kisóvodásoknak szólnak. Az Egércirkusz rövid, szívmelengető történeteit a szerző saját, bájos illusztrációi díszítik. Valóban nagyszerű választás lehet a hosszú őszi és téli estékre. Ha szeretnél velünk belelapozni, lent megteheted!

 

Az egércirkusz – Mesék őszi és téli estékre

 

Szerző, illusztrátor: Erwin Moser

Kiadó: Manó Könyvek (2012)

ISBN: 978-615-522-032-6

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Tudjátok, hogy mi az az egefánt? Egy egészen kicsi elefánt, amelyik ráadásul hasonlít egy egérhez. De ez még mind semmi. Ancsa az egérlány versenyre hívja ki a barátnőjét, Rozit, hogy eldőljön, melyikük ér előbb az Északi-sarkra. Jenő, a jegesmedve rájön, hogy mi az, ami még a síelésnél is jobb. Max, a robot segít megépíteni a Miákovics család házát. Konrád a hegyi ember vendégül lát két egeret. Frédi, a kismacska pedig alig várja a karácsonyt.

 

 

További óvodásoknak szóló mesekönyvekért olvasd el a legnépszerűbb ovis mesekönyvekről szóló írásukat. Ha pedig a legkedveltebb mesesorozatokat keresed, a tízes toplistáért kattints erre és erre a linkre.

 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató