Az űrhajósok és az űrkutatás – Űrbéli matricák

Ezúttal a világűr szerelmeseinek ajánlunk egy izgalmas foglalkoztatót. Az űrhajósok és az űrkutatás matricás album különleges élményekkel várja a gyerekeket, ahol a sok érdekesség mellett szórakoztató feladatok is várják őket. Nézz bele!

Az űrhajósok és az űrkutatás – Űrbéli matricák

 

 

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-483-063-4

Korosztály: 6-10

 

 

 

Az űrhajósok és az űrkutatás mesél többek között a világűr keletkezéséről, a Naprendszerről, az égitestekről, az űrkutatásról és az űrhajósok felszereléseiről is. De találunk érdekességeket a rakétákról, a műholdakról, valamint a különböző izgalmas űrprogramokról is. Ez az album azonban csak veled lehet teljes: keresd meg a matricák helyeit és ragaszd be mind! Felkészültél az űrbéli kalandra?

A KIADÓ SZINOPSZISA

Különleges élmény várja az olvasót ebben az albumban: egyrészt rengeteg olvasnivalót találhat a lapokon a Naprendszerről, az égitestekről, az űreszközökről és az űrkutatásról. Ugyanakkor az olvasgatás mellett egy kis feladat is várja a kötetben: neki kell megtalálni és beragasztani a helyükre az első oldalakon található matricákat.

Böngészd át a legjobb csillagászati gyerekkönyvekről szóló írásunkat is!  További világűrről szóló könyveket találsz ebben a bejegyzésünkben!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!