Katie Daynes: Mi az a Hold?

A Nézd meg! ismeretterjesztő könyvsorozat legújabb részében a holdunk legjellemzőbb tulajdonságaival ismerkedhetnek meg a gyerekek – már hároméves kortól. A Mi az a Hold? könnyedén és játékosan magyarázza el a kicsiknek, amit az égitestről tudniuk érdemes. Vidám rajzok, érdekes kérdések, a korosztálynak megfelelően egyszerű, könnyen érthető magyarázatok és sok-sok izgi kinyitható ablak várja a kis felfedezőket. A könyvről – és más világűrről szóló újdonságról – ebben a bejegyzésünkben bővebben is olvashatsz. Kilövéshez felkészülni: mutatjuk a könyv belapozóját!

Mi az a Hold?

 

Szerző: Katie Daynes

Illusztrátor: Marta Álvarez Miguéns

Kiadó: Teknős Könyvek (2020)

ISBN: 978-963-324-703-7

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Változtatja az alakját, és világít az éjszakában… De mégis pontosan mi az a Hold? Ha kíváncsi vagy, lapozd végig a könyvet, hajtogasd ki a füleket, és megtudod. Kilövéshez felkészülni: irány a Hold!

A szerzőtől ajánljuk még: Nézd meg, mik azok a csillagok! További csillagászati gyerekkönyvekről írtunk ebben a bejegyzésünkben is.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen írásunkról sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató