Finy Petra: A doki-ügy

Finy Petra humorral átitatott óvodás útmutató-sorozata megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend a kicsik körében. A szókimondó Emma ezúttal a betegségeket tárgyalja ki a gyerekekkel, a tőle megszokott mókásan karakán stílusában. Kisméretű, imádni való mesekönyv, ami a felnőttek ugyanúgy élvezhetnek. Bátorít és megnevettet, nem mellesleg alaposan végigveszi a legfontosabb doki-ügyeket. Illusztrátor: Tommaso Levente Tani, mutatjuk A Doki-ügy belapozóját!

 

A doki-ügy

 

Szerző: Finy Petra

Illusztrátor: Tommaso Levente Tani

Kiadó: Pozsonyi Pagony (2010)

ISBN: 978-963-972-798-4

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Emma bárányhimlős, Eszter szemüveget kap, Lulu eltöri a kezét… A tesó-ügy és Az ovi-ügy után ismét egy hasznos és nagyon humoros útmutató kicsiknek: az óvodás Emma ezúttal arról mesél, milyen dokikkal találkozhatnak a gyerekek, a házirovostól kezdve a fogorvoson keresztül a fül-orr-régészig, sőt, az állatorvosig.

A sorozat további részei: Ovi-ügy, A tesó-ügy

Ajánljuk továbbá Igaz Dóra: Holnapra kutya bajod! belapozóját is. Ha már a fontos ügyeknél tartunk, ajánljuk a legjobb szobatisztaságra felkészítő könyvekről szóló írásunkat. Érdemes lehet kattintanod még a legjobb elalvást segítő könyvekről szóló bejegyzésünkre is. 

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.