Tom Adams – Emily Hawkins: Discovery Expressz

Beszállás! Szereted a régi közlekedési eszközöket, a történelmet és jól jönne mindehhez egy kis izgalom? A Discovery Expressz mindezt kínálja neked! Váltsd ki a jegyet, utazz hajón, vonaton, vagy akár léghajón és fejtsd meg közben a rejtélyeket! Izgalmas kalandok egy gyönyörűen illusztrált képeskönyvben: mutatjuk közelebbről!

 

Discovery Expressz

 

Szerzők: Tom Adams – Emily Hawkins

Illusztrátor: Clohosy Cole Tom

Kiadó:  Babilon Kiadó (2018)

ISBN: 978-963-294-489-0

Korosztály: 5+

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Készen állsz? Lélegzetelállító utazásra indulunk, az úti cél nem más, mint a talányos múlt… Segíts a Discovery Expressz személyzetének kibogozni a rejtélyt, hogy előkerüljön az elveszett professzor! Életed nagy kalandja vár. Teljes gőzzel előre! Hajtogasd ki a füleket, járj a nagy feltalálók nyomdokában! Utazz a világ körül és történelmi korokon át vonattal, kocsival, tengeralattjáróval, hőlégballonnal, elképesztő úszó és repülő szerkezetekkel! Elő a jeggyel, beszállás!

Ajánljuk még a Titkok szigete – Kalandjáték zseniális fejtörőkkel című könyvről írt bejegyzésünket is: kipróbáltuk! Érdekelhet még Kevin Costner: Felfedezők társasága című kötete is, aminek a belapozóját ide kattintva megtudod nézni.

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató