Farkas Nóra: Összeköt a szeretet

Farkas Nóra beszoktatós mesekönyve a legkisebbeknek nyújt segítséget, hogy megbarátkozzanak az elválás gondolatával. Az óvodai felkészítést a megszokottól eltérően nem az ovis élet bemutatásával, hanem a mindennél erősebb anyai szeretet felöl közelíti meg. Kobak történetét Szepesi Szűcs Barbara illusztrációi teszik még bájosabbá. Kipróbáltuk, szeretjük és ajánljuk – belapozónkban te is megnézheted, milyen!

 

Összeköt a szeretet

 

Szerző: Farkas Nóra

Illusztrátor: Szepesi Szűcs Barbara

Kiadó: Manó Könyvek (2018)

ISBN: 978-963-403-504-6

Korosztály: 3-6

 

Farkas Nóra beszoktatós mesekönyvéről ebben a bejegyzésünkben írtunk bővebb összefoglalót.

A KIADÓ SZINOPSZISA

Hol volt Kobak, mielőtt megszületett volna? Mi az a láthatatlan madzag, ami akkor is összeköti az anyukájával, amikor éppen nincsenek együtt? Miért kell Kobaknak az óvodában maradnia, és mikor találkoznak újra? És mi vár rá ezen az ismeretlen helyen? Ezt a kedves könyvet lapozgatva és Szepesi Szűcs Barbara kedves képeit nézegetve mindent megbeszélhetünk. A történet végén játékos feladatok és kitöltendő oldalak segítik a kicsiket abban, hogy megbarátkozzanak a gondolattal, mostantól ők is óvodába járnak.

Ajánljuk továbbá a legkedveltebb óvodára felkészítő könyvekről szóló összeállításunkat is, amelynek első részben az ovis meséskönyveket, a másodikban pedig a képeskönyveket szedtük csokorba.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett a bejegyzés, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le a legújabb toplistás gyerekkönyvekről!