Jakob Martin Strid: Hihetetlen történet az óriás körtéről

Jakob Martin Strid töretlenül mesekönyve a Hihetetlen történet az óriás körtéről 2012-ben látott napvilágot (itthon 2013-ban) és népszerűsége azóta is töretlen a gyerekek körében. Fordulatokkal teli, vicces és kalandos történet, humoros és részletgazdag illusztráció a neves dán képregény-rajzoló tollából. A könyvről részletesebben ebben az írásunkban áradozunk, itt pedig rövid előzetest adunk róla. Nézd meg lapozónkat!

 

Hihetetlen történet az óriás körtéről

 

Szerző, illusztrátor: Jakob Marin Strid

Kiadó: Kolibri Kiadó (2013)

ISBN: 978-615-523-453-8

Korosztály: 3-8

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Találkoztál már olyan kalózzal, aki él-hal a görögdinnyéért? Hallottál a Rémséges Tengeri Sárkányról? És tudod, mitől rejtélyes a Rejtélyes Sziget? Nem?! Nos, akkor ideje, hogy körtére szállj! Tarts Micóékkal, akik az óriás gyümölcsből vájt hajón indulnak Napváros eltűnt polgármesterének nyomába… A neves dán képregény-rajzoló vicces és agyafúrt könyvét mindenki élvezni fogja, aki szereti a rejtélyeket és az izgalmas szerkezeteket!

A Hihetetlen történet az óriáskörtéről bekerült a Foxbooks TOP 7 mesekönyv-válogatásába. Korábbi írásunkból megtudhatod, melyik könyvek kerültek még a toplistások közé. Lapozz bele Jakob Martin Strid másik, magyarul is megjelent, Mimbo Jimbo és a hosszú tél című sikerkönyvébe is!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem.