Tatu és Patu a nyomozók

Tatu és Patu a nyomozók: A felező-eset. Belelapoztunk a sorozat legújabb, azaz tizenegyedik kötetébe. A finn szerzőpáros, Aino Havukainen és Sami Toivonen nemrég Magyarországon járt, a könyvbemutatón. Nektek meg van már?

 

Tatu és Patu a nyomozók

 

Szerzők: Aino Havukainen – Sami Toivonen

Kiadó: Cerkabella (2018)

ISBN: 978-615-580-807-4

Korosztály: 3+

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Szent Habahuk, mindent elfeleztek! Komlós Kornél bélszínjét, Komlós Fanni sminkjét, a Komlós bébi Baby slim fit farmerét, és most még Komlós Miki mobiltelefon-tokjait is! Ki kell deríteni, ki áll a háttérben, és erre csak a profik képesek, akiknek kötélből vannak az idegei. Tatu és Patu nyomozóirodát alapítanak, csinos álruhát öltenek, és beépülnek a Komlós Adél születésnapját ünneplő meghívottak közé, hogy a rejtélyes Felező nyomára bukkanjanak. Ki lehet ő? Hol bújkál? És miért felezi meg a dolgokat?

 

Ha már észak: a Tatu és Patu sorozatok mellé ajánljuk Sven Nordqvist Pettson és Findusz örökzöld történeteit, valamint Jakob Martin Strid toplistás könyveit, a Hihetetlen történet az óriás körtéről és Mimbo Jimbó és a hosszú tél meséket, amelyeket ebben a cikkben mutattunk be.

 

 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató