Amber Stewart: Pocak csak a szedret szereti

Az első évek mérföldkövei-sorozat a kisgyerekeknek segít megbirkózni a nehézségekkel. Az első négy kötet négy fontos témát érint: az úszástól- és a rossz álomtól való félelmet, a szundikendő elengedését és amikor válogatósak a gyerekek. A Pocak csak a szedret szereti kötetben a kisvakond csak a szedret hajlandó megenni, minden mást elutasít, meg sem kóstolja a sok más finomságot. A meséből megtudhatjuk, hogy hogyan sikerül Pocaknak átlendülnie a finnyásságán. A kötetről és a sorozatról bővebben ebben a bejegyzésünkben olvashatsz, itt pedig megnézheted a belapozóját!

Pocak csak a szedret szereti

 

Szerző: Amber Stewart

Illusztrátor: Layn Marlow

Kiadó: Babilon Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-294-550-7

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Egy kisgyerek és szülei sokféle kihívással néznek szembe. Az első évek mérföldkövei sorozatban kedves állatcsaládok segítenek lépésről lépésre megbirkózni ezekkel a nehézségekkel. Pocak, a kíváncsi kis vakond imád új dolgokat felfedezni. Kivéve, ha evésről van szó. Ami azt illeti, kizárólag szedret hajlandó enni. Ez a mese arról szól, hogyan fedezi fel végül Pocak a többi finomságot.

A sorozat további részei: Hová lett a szundikendőm? Szép álmokat, Brumó! Pisze úszni tanul

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató