Amber Stewart: Hová lett a szundikendőm?

Az első évek mérföldkövei-sorozat a kisgyerekeknek segít abban, hogy megbirkózzanak a nehézségeikkel. Az első négy kötet az úszástanulás- és a rossz álomtól való félelmet, a finnyásságot és a szundikendő elengedését dolgozza fel. Hová lett a szundikendőm? részben Nyuszmusz nem bír megválni az alvókájától, pedig már nem kicsi nyuszi. A véletlenek azonban úgy hozzák, hogy elveszíti Szundit – vajon hogyan sikerül a hiányát feldolgoznia? A könyvről és a sorozatról bővebben ebben az írásunkban olvashatsz, itt pedig nézd meg a belapozóját!

Hová lett a szundikendőm? Nyuszmusz megtanul egyedül elaludni

 

Szerző: Amber Stewart

Illusztrátor: Layn Marlow

Kiadó: Babilon Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-294-549-1

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Egy kisgyerek és szülei sokféle kihívással néznek szembe. Az első évek mérföldkövei sorozatban kedves állatcsaládok segítenek lépésről lépésre megbirkózni ezekkel a nehézségekkel. Nyuszmusz, a kis nyuszi már nem is olyan kicsi. De hiába telik-múlik az idő, még mindig nem tud elaludni kedvenc szundikendője nélkül.

A sorozat további részei: Pocak csak a szedret szereti, Szép álmokat, Brumó! Pisze úszni tanul

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató