Harry Potter Mézesfalás – Finomságok illatos könyve

A Harry Potter könyvek rajongói ezúttal egész közelről szemlélhetik meg a hol vicces, hol undi, hol egyszerűen csak fura roxforti édességeket. A Mézesfalás  olyan ínycsiklandó finomságokat tartalmaz, mint például a Mentolos varangy, a Csótánycsokor, a Vérízű nyalóka, a Tüzes borsbogyó, a Gumicsiga, vagy a Soha el nem olvadó jégkrém. A könyv különlegessége, hogy nemcsak a kasszasiker széria kulcsfiguráinak rekeszizmot megremegtető fantáziaételeit tartalmazza, hanem egy valódi illatosított gyerekkönyv is egyben. A legkülönlegesebb falatok ugyanis nemcsak megcsodálhatók, hanem meg is szimatolhatók az albumban, mint például a Hányás ízű drazsé, nyamm. Na jó, szagoljuk meg inkább a Robbanócukorkát. Vagy nézzük meg inkább ezt a belapozót.

 

Harry Potter Mézesfalás – Finomságok illatos könyve

 

Kiadó: Kolibri Gyerekönyvkiadó (2018)

ISBN: 978-963-437-313-1

Korosztály: 3+

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Harry Potter-filmek tele vannak lenyűgöző és ínycsiklandó édességekkel. De nem kell a Mézesfalásig menned, hogy megismerd ezeket a finomságokat: kapard le a védőréteget a lapokról, és már érezheted is az édességek illatát! Éld át újra Harry Potter történetének ínycsiklandó pillanatait ezzel a gyönyörű, illatosított könyvvel, amelytől mindenkinek összefut a nyál a szájában!

A sikersorozat rajongóinak ajánljuk továbbá Harry Potter – Utazás a mágia történetében című gyönyörű képes albumot, amelyet a könyv megjelenésének huszadik évfordulójára adták ki 2018. áprilisában.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett a bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le a legújabb toplistás gyerekkönyvekről!

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató