Farkas Nóra: Apa szeret!

Végre egy apukás mesekönyv! Farkas Nóra (Összeköt a szeretet) legújabb kötete az apai szeretet különlegességét mutatja be. Pötyi, a történet bájos főhőse, édesanyjával nyomozós játékba kezd, hogy felkutassák apa szeretetnyomait. Vajon honnan tudhatja a kislány, hogy az apukája akkor is gondol rá, ha éppen nem vele van? A könyvből kiderül minden, sőt játékos feladatok segítségével a kis olvasók is felfedezhetik saját apukájuk szeretetét. Az Apa szeret! elragadó történetét Láng Anna kedves illusztrációi teszik még megindítóbbá. Kedvcsinálónak íme a belapozó!

 

Apa szeret!

 

Szerző: Farkas Nóra

Illusztrátor: Láng Anna

Kiadó: Manó Könyvek (2019)

ISBN: 978-963-403-617-3

Korosztály: 3-6

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Hányféleképpen mutatkozhat meg apa szeretete? Honnan tudhatja Pötyi, hogy az apukája akkor is gondol rá, ha épp nincsenek együtt? Vajon mi a közös a tőle kapott játéknyusziban, a hűtőben lapuló málnában és a délutáni labdázásában? Hogyan köti össze őket a mosolyuk, és miért olyan fontosak az együtt átélt pillanatok? Ebből a bájos rajzokkal illusztrált csodaszép történetből – amelyben Pötyi és az anyukája nyomozós játékba kezdenek, hogy felkutassák apa szeretetnyomait – minden kiderül. A kicsiket játékos feladatok és kitölthető oldalak is segítik abban, hogy megértsék, mitől különleges az apai szeretet.

A szerzőtől ajánljuk továbbá az Összeköt a szeretet című bűbájos beszoktatós mesekönyvet is,  amely a legkisebbeknek nyújt segítséget, hogy megbarátkozzanak az elválás gondolatával.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató