Elstartolt az év: íme 2019. első gyerekkönyve

Ugye kíváncsi vagy, melyik 2019. első gyerekkönyve? Az első megjelenés nem más, mint a Scolar Kiadó legújabb interaktív lapozója, a Hajmosás és fogmosás! A vidám tilitolis lapozó január 10-étől elérhető a könyvesboltokban. Az ötletes, húzogatható képek felkeltik a kíváncsi apróságok érdeklődését, miközben játékosan végigvezetik őket a napi fürdőszobai rituálékon. A főszereplő Emma, akit ébredéstől-lefekvésig, hajmosástól-fogmosásig elkísérhetnek a gyerekek. A strapabíró, kemény lapos könyvecskét két éves kortól ajánlják. Az év első gyerekkönyvébe természetesen bele is lapoztunk – kukkants te is bele!

 

Hajmosás és fogmosás

 

Szerző: Sandra Grimm

Kiadó: Scolar Kiadó (2019)

ISBN: 978-963-244-930-2

Korosztály: 2-5

 

 

 

A KIADÓ SZINOPSZISA

Mi történik a fürdőszobában? Itt mos Emma hajat, itt mossa meg a fogát, és ráül a bilire. A 2 éves kortól ajánlott lapozóban izgalmas “kukucskálók” jelzik, hogy megy ez, s vidám rímek mutatják be a fürdőszobai örömöket. Sok fontos téma a gyerekek hétköznapjairól. Izgalmas változások tesznek kíváncsivá, a rímek fejlesztik a beszédkészséget.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen gyerekkönyvek megjelenésére számíthatunk még az év első hónapjában, kattints tovább erre a bejegyzésünkre!

Kövesd YouTube-csatornánkat, ahol további gyerekkönyves belapozókat találsz!

Ha tetszett bejegyzésünk, kérjük, ne felejtsd el lájkolni Facebook-oldalunkat is, hogy ne maradj le egyetlen bejegyzésünkről sem. 

 

Honlapunkon a sütiket alkalmazunk. Ezzel kapcsolatban Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató