Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! 3.

Lesz belőle Gáspár, Menyhért, Boldizsár…

Megjelent az adventi krumplirajzoló! Agócs Írisz kreatív sikersorozatának harmadik részével még szebbé varázsolhatod az ünnepvárás időszakát. Lássuk csak: krumpli hóember, krumpli rénszarvas, krumpli szaloncukor, krumpli bárány, krumpli kis Jézus, krumpli Mikulás… Bele vágsz? Rajzolj egy krumplit! 3. Lesz belőle, Gáspár, Menyhért, Boldizsár…

Rajzolj egy krumplit! 3. Lesz belőle Gáspár, Menyhért, Boldizsár…

 

Szerző: Agócs Írisz

Kiadó: Pagony Kiadó (2021)

ISBN: 978-963-587-081-3

Korosztály: 5+

 

 

Rajzolj egy krumplit! sorozat útmutatásaival bárki könnyedén elsajátíthatja a rajzolás csínát-bínját. A szerző könnyed és humoros stílusban vezeti be a gyerekeket az alkotás örömébe, miközben sok-sok trükkel és ötlettel is gazdagodhatnak a kis művészpalánták. De a könyv nemcsak rajzolni tanítja a gyerekeket, hanem kifejezetten inspiráló és szórakoztató olvasmány. A sikerélmény pedig garantált!

24 nap – 24 adventi rajzolnivaló

A sorozat legújabb része az adventi ünnepvárás jegyében született és minden napra találunk benne egy-egy vidám alkotnivalót. Lépésről lépésre haladva elkészíthető egy teljes, talpra állítható betlehem, de a rajzok segítségével akár saját karácsonyfadíszek is készíthetők, naná!

Ahogy a sorozat korábbi részeitől már megszokhattuk, a szerző egy krumpliból kiindulva (tádám, hiszen krumplirajzolásban mindenki jó!) lépésről lépésre mutatja be a gyerekeknek kedvenceiket, akik további inspiráló ötleteket is kapnak a kreatív befejezéshez. Mindegyikhez természetesen egy-egy vicces bevezető, ráhangoló is dukál, és arra buzdítja őket, hogy nyugodtan engedjenek szabad utat a saját elképzelésüknek.

Hangolódj az ünnepekre a legújabb krumplikönyvvel!

Vágj bele! Rajzolj angyalt, télapót, manót, mikuláscsizmát, díszíts karácsonyfát! Köszöntsd Máriát, Józsefet, alkosd meg a három királyt! Szórj karácsonyi fényeket, villants csillagot, gurítsd azt a pocakos hóembert és bodoríts bárányt! Legyen ördögöd, süss mézeskalács emberkét, fesd színesre a sok szaloncukrot, gyújts meg az ünnepi gyertyát!

Legyen ünnep az alkotás, és ne felejtsétek, rajzolni sütivel a legfinomabb!

A kötet végén a szerző arra buzdít, hogy ha mindezzel végeztünk, ne hagyjuk abba az alkotást. Legyen kreatív karácsonyunk, készítsük el gyurmából, más anyagokból is a szereplőket, hiszen vágyainknak csak a képzeletünk szabhat határt! Figyeld csak!

A KIADÓ SZINOPSZISA

A Rajzolj egy krumplit! első részéből kiderült, hogy szinte bármilyen állatot és embert könnyű rajzolni, elég, ha elkezdjük egy krumplival, aztán kiegészítjük itt-ott egy háromszöggel vagy körrel, két gombszemmel vagy egy bolyhos farokkal. Nincs megállás, aki egyszer belejött, folytatni akarja! Ennek a könyvnek a segítségével pillanatok alatt malacok, jegesmedvék, baglyok, hangyászok, gepárdok és vidrák népesítik majd be a papírlapokat, cukin mosolyogva, kajlán lépdelve, krumplisan gömbölyödve. Az egyszerű rajzokat az olvasni még nem tudó ovisok is követni tudják, de érdemes olvasni mellé a szöveget is: Agócs Írisz szóban is sziporkázik, csupa vicc, szójáték, csupa jókedv ez a könyv, ami garantált sikerélményt és jó szórakozást nyújt minden korosztálynak!

Ismerkedj meg a népszerű rajzolós sorozat korábbi köteteivel is: Rajzolj egy krumplit! 1. Lesz belőle medve, lajhár, elefánt…Rajzolj egy krumplit! 2. Lesz belőle pingvin, zebra, pelikán…

Ajánljuk még a Barabás Zsófi-Moizer Zsuzsa: Mindenki tud rajzolni, valamint Kollár Borbála: Alkoss szabadon! – Kreatív ötlettár kicsiknek és nagyoknak című kötetet is!

Böngészd át a legújabb télapós és karácsonyi újdonságokat, valamint az adventi foglalkoztatókról szóló írásunkat is!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!