Karácsonyi történetek

Szereted a régi idők gyönyörűen illusztrált, klasszikus mesekönyveit? A Karácsonyi történetek meghitt hangulattal, szívmelengető történetekkel és bűbájos rajzokkal várja az óvodás korú gyerekeket. Lapozz bele és ismerkedj meg vele!

Karácsonyi történetek

 

Szerző: Natalia Rodrigez

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2021)

ISBN: 978-963-483-224-9

Korosztály: 3-6

 

 

Öt szép és különleges téli mese, valódi karácsonyi hangulat, szuper kreatív ötletek egyetlen ünnepi kötetben. A Karácsonyi történetek egy impozáns, szép kialakítású mesekönyv, ráadásul a kisebbek kedvéért strapabíró, erős lapos kivitelben. A kedves, megejtő történetek mellett a meseszép illusztrációk elbűvölik és megragadják a gyermeki képzeletet.

A mesék ugyan hosszabb terjedelműek, de dominálnak az illusztrációk benne, így végig fent maradhat az ovisok figyelme. Megismerkedhetnek többek között az állatok karácsonyával, olvashatnak manókról, tündérekről, varázslatos fenyőfáról. Megtudhatják hogyan készítik az angyalkák a mézeskalácsot a Télapó műhelyében, ellágyulhatnak egy különleges karácsonyi este történetén, sőt a manók rejtélyes világába is betekintést nyerhetnek.

A könyv különlegessége, hogy (kettő az egyben) kreatív karácsonyi tippeket és recepteket is tartogat a gyerekeknek, hogy ezzel is hangolódhassanak az ünnepekre. Íme a Karácsonyi történetek közelebbről is – ismerkedj meg vele!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Ti is várjátok már a karácsonyt? Ebben a varázslatos kötetben az igazi, karácsonyi történeteken túl kreatív ötleteket is találnak az olvasók, így a család apraja-nagyja együtt készülődhet a legszebb ünnepre.

Érdekelhet még: Duck Egg Blue: A tökéletes karácsonyfa, Stephanie Moss: Csengő-bongó karácsony, Stephanie Moss: Télapó hógömbjeTovábbi télapós és karácsonyi újdonságokat találsz ebben és ebben a bejegyzésünkben! Böngészd át az adventi foglalkoztatókról szóló írásunkat is!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!