Varázstoll – Évszakok

Keltsd életre a képek színeit a varázstollal!

Keltsd életre a képek színeit a varázstollal! Ötletes interaktív foglalkoztató füzetek várják a kreatív alkotásra vágyó kisgyerekeket. A Varázstoll-kötetek különböző tematikákban – állatok, mesék, számok stb. – elérhetők a könyvesboltokban és izgalmas szórakozást ígérnek az óvodás és kisiskolás korú gyerekeknek. Kedvcsinálónak ismerkedj meg az Évszakok című kötettel!

Varázstoll – Évszakok

 

 

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2021)

ISBN: 978-963-483-280-5

Korosztály: 5-10

 

 

Egy Varázstoll füzet csakis a gyerekekkel lehet teljes! Tudniillik egy rövid bevezető után, minden oldal alkotásra bátorítja a kis felfedezőket. A foglalkoztatók egyedi, szellemes megoldásával ugyanis a képek megelevenednek! Ehhez csak a kiadványhoz mellékelt varázstollat kell megtölteniük vízzel, és amint végighúzzák az ecsetet a képen, voilà – a víz hatásárára – máris előbukkannak a színpompás képek! Jó hír, hogy ez a különleges varázslat újra és újra megtörténhet, hiszen amint a kép megszárad, a színek elhalványodnak és máris minden elölről kezdődhet! A Varázstoll – Évszakok mindjárt négy vidám képet – tavasz, nyár, ősz, tél – tartogat a gyerekeknek. Nézd csak! Mi is kipróbáltuk – ismerkedj meg vele!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Vedd ki a varázstollat! Távolítsd el a fedelet, töltsd fel a tollat vízzel, majd óvatosan csavard vissza a fedelet. Kérheted felnőtt segítségét is. Most következik a színezés. Óvatosan tedd a varázstoll ecsetét egy pontra, és húzd végig a képen az ecsetet. Ahogy dolgozol az ecsettel, a víz hatására előbukkannak a színek. Ha már nem akarsz dolgozni a varázstollal, mindig öntsd ki belőle a vizet, és töröld le az ecsetet. Ha befejezted a munkát, a víz meg fog száradni a képen, ezért a színek elhalványodnak. De bármikor újra előhívhatod őket a varázstollal!

A sorozatban még elérheted: Varázstoll – Számok, Varázstoll – Egy napom, Varázstoll – Állatok, Varázstoll – Karácsony, Varázstoll – A három kismalac, Varázstoll – Piroska és a farkas

Ajánljuk még a Kollár Borbála: Alkoss szabadon! – Kreatív ötlettár kicsiknek és nagyoknak című kötetet is! Érdekelhetnek továbbá Moizer Zsuzsa, Barabás Zsófi – Mindenki tud rajzolni!, valamint Agócs Írisz Rajzolj egy krumplit! Lesz belőle medve, lajhár, elefánt… és a Rajzolj egy krumplit! 2. Lesz belőle pingvin, zebra, pelikán… című kötetei is!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!