Én láttam meg először! Óceán

Családi társasjáték

Az Én láttam meg először! egy lebilincselő társasjáték, egész estés kikapcsolódás a család minden tagja számára. Szórakoztató játék, ismeretterjesztő és böngésző egyben, ahol a szédületes mennyiségű tengeri állat csakis arra vár, hogy felfedezd és megtaláld. Készen állsz?

Én láttam meg először! Óceán

 

 

Kiadó: Scolar KID (2021)

ISBN: 5-999-887-153-150

Korosztály: 5-99

 

 

 

A Scolar Kiadó ismeretterjesztői magával ragadnak minden kíváncsi kisgyereket. Az érdekes és informatív albumok között rendkívüli népszerűségnek örvendenek a Keress! Találj! Mesélj! böngészőcsalád vagy a Mit? Miért? Hogyan? interaktív ismeretterjesztő kötetek is. Ennek jegyében most egy izgalmas társasjátékkal rukkoltak elő a gyerekeknek, ahol a tenger színpompás élővilágával – nem kevesebb, mint 300 különleges tengeri fajjal – ismerkedhetnek meg.

Találd meg és fogd ki!

Az Én láttam meg először! egy keresgélős társasjáték, amit kisebbek és nagyobbak egyaránt élvezhetnek. A böngészés szórakoztató élménye a versengés izgalmával keveredik benne, a szabály pedig egyszerű: találd meg elsőként a rejtőzködő állatokat! Vajon hol lehet a sárga hajasmedúza és az érdeshátú denevérhal? Megtalálod merre van a dugong, a narancsszínű pöfetegszivacs, a szalagos fóka vagy a vitorláshal? Nicsak, hogy elbújt a karmos sügér és az a huncut rombuszhal!  

Izgalmas kihívások, nemde? Aki a leggyorsabb, az pontot szerez, a végén pedig az nyer, akinek a legtöbb van. Egyszerű, mégis nagyszerű! Belevághatunk ketten és többen is, játszhatjuk hosszabban és rövidebben. Dönthetünk úgy, hogy adott időre játszunk (pl. egy fél óra alatt ki gyűjt többet), vagy hogy a lényeg a mennyiség legyen (ki gyűjt hamarabb tízet), de kitűzhetjük azt a célt is, hogy mind a 300 tengeri mütyürt meg kell találnunk. Hogy a játék ne rutinból menjen és ne tudjuk megjegyezni a fix helyeket, a játéktábla (dupla oldal, tetszőlegesen összeilleszthető részek!) praktikusan variálható. 

Játék és tanulás egyben: hogy a dolgunk könnyebb legyen, az állatok elnevezése minden korong hátoldalán megtalálható, így játékról játékra több fajjal ismerkedhetünk meg. Ki tudná például kapásból megmondani, hogy hogyan is néz ki egy ocythoe tuberculata polip, egy csupasz tengeri pillangó, egy kosárcsillag vagy egy daliás karácsonyfa féreg? Na ugye, hogy ugye?

Az Én láttam meg először! egy nagyon ötletes, lebilincselő és szórakoztató társasjáték, ami kis tengerbúvároknak kötelező, de mindenki másnak is garantált élményt adhat! Ezt nemcsak a böngészés és felfedezés öröme, de az impozáns kivitel is kiváló grafika is garantálják. A játékot négyéves kortól 99-ig ajánlják. Tartalmaz egy kétoldalas játéktáblát, 300 korongot és egy összeállítható kartondobozt amiben tárolhatjuk őket. Hajrá, hajrá!

A KIADÓ SZINOPSZISA

TALÁLD MEG ÉS FOGD KI! A párosító családi társasjáték játéktábláján 300 különleges tengeri élőlény rejtőzik. Lehet, hogy közülük épp te látod meg elsőként a barrakudát vagy a cetcápát? Netán a farkashalat és a vámpír tintahalat is? Válassz egy korongot, és kezdődhet a játék! Ki találja meg először a rejtőzködő állatot?
Az egyszerű és érthető Én láttam meg először! azonnal magával ragadja a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt. A vidám játék hosszú órákra leköti az egész család figyelmét, a szórakozás pedig garantált!

Ajánljuk még a Maszat és az elveszett plüssök című társasjátékot is!

TPP: Catherine Barr: Az óceán világa egy teknős szemévelCamilla de la Bédoyére: Hula nyomábanCharlotte Milner: A vizek világa. Böngészd át a legjobb halas gyerekkönyvekről szóló írásunkat is!

Ismerkedj meg a Keress, találj, mesélj! böngészőcsalád köteteivel: Keress, találj, mesélj! Évszakok, Keress, találj, mesélj! Ősszel, Keress, találj, mesélj! Tavasszal, Keress, találj, mesélj! Erdei nagy böngészőKeress, találj, mesélj! Vidám húsvét

Nézz bele a Mit? Miért? Hogyan? Mit csinál az űrhajós? és a Mit? Miért? Hogyan? mini Dinók kötetekbe is!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!