52 kártya játékokkal

Játékötletek gyerekeknek

Esik az eső? Unalmas otthon? Nem jut eszedbe semmi jó? Nincs mit játszani? Nem tudod mivel lekötni magad? Hahó, elő a paklival! Az 52 kártya játékokkal szuper ötletekkel vár, akár egyedül, akár nagyobb társaságban vagy. Jöjjön a móka! Készen állsz?

52 kártya játékokkal 1.

 

 

Kiadó: Napraforgó Kiadó 82021)

ISBN: 599-956-496-197-9

Korosztály: 5-12

 

 

 

Az 52 kártya játékokkal egy színes, kreatív ötlettár, amely a gyerekere mókás tippekkel és sziporkázó ötletekkel vár. Húzz egyet és játssz! Ha kezedben a szerencsés kártyalap, az egyik oldalán a feladvány címét és vidám grafikát találsz, a hátoldalon pedig elolvashatod a pontos játékleírást. Az is kiderül, hogy hány játékos és milyen kellékek szükségesek hozzá. A javaslatok között találhatunk ügyességi játékokat, nyelvtörőket, vetélkedőket, kreatív- és alkotós feladatokat, ha van kedvünk, bábozhatunk, vagy akár még jósolhatunk is egymásnak. De a kis kukták fincsi receptekkel, a rejtélyek kedvelői nyomozós- és izgi horroros játékokkal is találkozhatnak a pakkban.

Az egyik játék a megfigyelőkészségre, a tudásra vagy a találékonyságra apellál. Még a másikhoz ügyességre, vagy mondjuk kreatív készségre lesz szükség – egy biztos az önfeledt szórakozás garantált. Nos, készen állsz?

A KIADÓ SZINOPSZISA

Szuper játékötletek gyerekeknek szülinapi bulihoz, esős napokra, hétvégére vagy a nyári szünet napjaira, egy gyereknek vagy kisebb társaságoknak is.

Ismerd meg az 52 kártya játékokkal 2. részét is!

A játékkártyák négy részben is elérhetők:

Ajánljuk továbbá a Kollár Borbála: Alkoss szabadon! című kreatív albumát is!

Ismerkedj meg a LEGO Harry Potter – Építs magadnak kalandot!, a LEGO NINJAGO – A legnagyobb nindzsacsaták, a LEGO – Esti mesék és a LEGO – Mókás gépek című kötettel is!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!