Lámpát fel! Fedezd fel az állatokat!

Mókás böngésző varázslatos fényhatásokkal

Ezúttal egy nagyon elmés interaktív gyerekkönyvet mutatunk be az ovis korosztálynak. A Lámpát fel! Fedezd fel az állatokat! igazi könyvcsemege a kíváncsi lurkóknak, ahol több mint ötven világító kép, varázslatos fényhatások, játékos kalandok és sok izgalmas meglepetés várja őket. Világíts, csodálkozz, fedezd fel!

Lámpát fel! Fedezd fel az állatokat!

 

Szerző: Klara Tünner

Illusztrátor: Rachael McLean

Kiadó: Scolar KID (2021)

ISBN: 978-963-509-264-2

Korosztály: 3-6

 

 

A Lámpát fel! Fedezd fel az állatokat! a legkisebbek mókás böngészője, ami egy mágikus lámpa segítségével a felfedezés örömét nyújtja a gyerekeknek. A szép, kemény lapos kötetben böngészésre csábító illusztráció, bájos karakterek és megannyi érdekesség várja őket. Minden oldalpáron más-más élőhellyel ismerkedhetnek meg a könyvben, így többek között találkozhatnak a tanyán, a dzsungelben, vagy akár a tengerben élő kedvenceikkel.

Ahogy a böngészőknél már megszokhattuk, minden képnél kiemelt feladványok is várják a gyerekeket, ami játékba szólítja őket és sok érdekességre felhívja a figyelmüket.

Látod a rákot az erős ollóival? Megtalálod a tengericsillagot a tengerfenéken? A csigák mindig magukkal viszik a házukat. Megtalálod őket? Nézd, a leopárd elbújt! Nicsak, a kaméleon képes változtatni a színét! A tukánt a nagy csőréről lehet felismerni. Megtalálod a képen? A róka az üregben lakik, de hol is van pontosan? Vajon egyedül van a süni?

A Lámpát fel! Fedezd fel az állatokat! egy nagyon ötletes és szórakoztató böngészőkönyv, ahol a kedves, színpompás rajzok, a sok izgalmas látnivaló és a menő mágikus lámpa is garantálja, hogy a kicsik sokat forgatott kedvence lesz. Nagyszerű móka, tanulás és felfedezés egyben! Ismerkedj meg vele!

A KIADÓ SZINOPSZISA

Világíts, csodálkozz, fedezd fel a varázslatos lámpás képeskönyv megbújó állatait! Hűha, a kaméleon képes változtatni a színét! Vajon ki kukucskál a csigaházból? A mágikus zseblámpa fényénél sok állatot fedezhetsz fel. Mindegyiket ismered már? Mókás böngésző varázslatos fényhatásokkal, mágikus zseblámpával és több mint 50 mágikus világító képpel!

Ajánljuk továbbá Joshua George Jó éjt, maci! című Varázslámpás könyvet is. Érdekelhetnek továbbá a Keress, találj, mesélj! sorozat böngészőkönyvei is: Tavasszal, ŐsszelErdei nagy böngészőVidám húsvét, Évszakok

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!