Kirakósok kicsiknek – Tanya

Fedezd fel, mókázz, alkoss! Könyv és kirakós egyben. Íme egy vadiúj könyvsorozat, amely a mesés történetek mellett a kirakózás első élményét is nyújtja a gyerekeknek. A Kirakósok kicsiknek lapozók mindjárt két bűbájos kötettel és persze örökzöld slágerekkel (Tanya és Járművek) debütáltak a könyvesboltokban. A Tanya című részt el is hoztuk nektek, fedezd fel a kedvenceket!

Kirakósok kicsiknek – Tanya

 

Kiadó: Napraforgó Kiadó (2021)

ISBN: 978-963-483-271-3

Korosztály: 1-3

 

 

 

 

Ez az ötletes interaktív babakönyv kedves rajzokkal, bájos karakterekkel és izgi feladványokkal várja a kicsiket. Az élmény garantált, hiszen a babasláger főszereplők – tehén, bárány, kacsa, nyuszi stb. – mellett sok más felfedezésre váró kedvenc – méhecske, béka, katica, pillangó, madárka – is felsorakozik a könyvben. Ráadásként pedig minden oldalpáron egy mini puzzle és egy kis meglepetés várja őket! 

Ki van a birka mögött?

Tedd össze a kirakósokat és kiderül!

Kirakósok kicsiknek játékos feladványai nemcsak elbűvölik, de fejlesztik is a gyerekeket, miközben a sikerélmény és az alkotás örömével ajándékozzák meg őket. Nézd csak!

 A Kirakósok kicsiknek – Tanya egy vidám, bájos és szórakoztató interaktív babakönyv, amely az apróságok sokat forgatott kedvence lehet.

A KIADÓ SZINOPSZISA

A legkisebbek kezébe való kötetben oldalanként meglapul egy kétdarabos puzzle, amely mindkét oldalán egy-egy képpel örvendezteti meg a gyerekeket. Remek szórakozás összerakni és szétszedni ezeket a kerek kirakósokat, és játék közben fejlődik a gyerek finommotorikus készsége és a szókincse is.

A Kirakósok kicsiknek-sorozat újdonsága még: Járművek

További apróságoknak szóló könyvösszeállításokat találsz ebbenebben és ebben a bejegyzésünkben is! Kihajtható füles, és ujjvezetős babakönyvekért érdemes átnézned az interaktív lapozókról és a legjobb verses lapozókról szóló összeállításunkat is. Ha aktuális, ajánljuk figyelmedbe a legjobb szobatisztaságra nevelő könyveket, ha pedig altatáshoz keresel könyveket, az elalvást segítő mesékről szóló írásunk első és második részét érdemes átlapoznod.

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is! Kérjük, ne felejtsd el lájkolni a Facebook-oldalunkat is, hogy minden írásunkról értesülj!

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, ahol számos gyerekkönyves belapozót találsz!